Predajňa nadrozmerných športových podprseniek v Banskej Bystrici

23. aug 2022

Ahojte žienky
neviete prosím poradiť nejakú faktt dobrú predajňu s kvalitnými športovými podprsenkami v Banskej Bystrici? Hľadám niečo veľké ťažké poprsie, čo najviac pohodlné so širokými ramienkami, najlepšie nevystužené,, aby to nikde netlačilo a aby sa prsia v tom nekolembali zboka nabok, alebo nevypadávali pri predklone. Neviete kde by to v BB mohli mať?Ďakujem

autor
23. aug 2022

oprava, nejde mi to editovať - niečo na veľké ťažké poprsie

tanyan
23. aug 2022

Znie to síce možno divne, ale ja som si zatiaľ v BB najlepšie podprsenky kúpila v Tescu (na denné nosenie aj športové). Majú tam rôzne typy a strihy a dá sa to v pohodlí vyskúšať - neotravuje pri tom premotivovaná predavačka, ktorá mi tvrdí, že mi to sedí aj keď ja cítim, že nie.

autor
23. aug 2022

@tanyan Neznie to divne, ďakujem

nevenka
23. aug 2022

@tanyan faaakt? No musim tam ist pozriet. A maju aj take obvody, ze 75 a kosik k tomu F-G? Nevies?

tanyan
24. aug 2022

@nevenka Našla som aj také. Teraz nosím 80-85 G, ale mala som aj 75.

autor
24. aug 2022

@tanyan ja mám ešte väčšie, sú ťažké, dosť sa s nimi trápim a žiadna podprsenka mi nie je tak akurát. Skúsim popozerať, čo majú v Tescu, popravde tam do oddelenia s oblečením nechodím ale pozriem sa.

matabb73
24. aug 2022

Ja si objednávam z Tchibo zmenšujúce podprsenky. Dá sa objednať na predajňu viac veľkostí a vziať len tú, ktorá bude sedieť. Nosím 90D a držia veľmi dobre.

nevenka
24. aug 2022

@tanyan no v tescu som nebola ani nepamatam a ked, tak by ma ani nenapadlo tam zhanat podprsenku, fakt. No musim sa tam vybrat, daleko to mame dost...🙂

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matabb73
25. aug 2022

@richie233 máš osobnú skúsenosť? Lebo ja áno. Opticky zmenšuje, lebo je pevná a drží prsia pevne. Keď si dám inú, vyzerajú prsia väčšie, lebo ma pružnejší materiál a ten sa natiahne a prsia nedrží. Vidno to na oblečení. Ja také nosím už par rokov a žiadne zdravotné problémy nemám. Práveže sa v nich cítim lepšie. Vôbec nie sú prsia priplacnuté ako píšeš.