Pomoc pri nakupovaní

vikuus
1. dec 2023

Dobrý deň nenájdem z Banskej Bystrice dámu ktorá by mi pomohla vyskladať správne outfit, poprípade kúsky vhodne na moju postavu?
po pôrodoch mi ostal spodok brucha.

Môj štýl je viac športový ale tento krát potrebujem niečo do spoločnosti. (Nejaké rifle, blízku, niečo na blúzku, tričká..)
Bol by tu niekto ochotný stráviť sobotu poobede v obchodoch v mojej prítomnosti? 🙂

macekovam
1. dec 2023

@vikuus to ti aj predavačka v dobrom obchode poradi

vikuus
autor
1. dec 2023

@macekovam

Čo je podľa vás dobrý obchod?
Nikde nemajú čas si robiť svoju robotu nie to ešte pomáhať zakaznickam 🫤

nika23t
1. dec 2023

@vikuus skus si na nete v online shopoch pozrieť oblečenie, keď si zadáš napr blúzka, košeľa, top, tak k tomu na modelke máš aj zvyšok, od toho sa vieš odraziť. Napríklad orsay, mohito, reserved, alebo aj zalando skus, to je obrovský výber a podobne, tam to máš pekne skombinované a aj cenovo dostupné. A skôr možno vyšší pas, nehľadaj nič bedrové, ak úzke nohavice, tak skor voľnejší top a aj naopak. Škoda, že nie som z BB, to by som si pri Tebe užila relax pri kombinovani😉

bronkax
1. dec 2023

Inšpiruj sa na pintereste outfitmi dokonca tam vieš nájsť všelijaké pomôcky a rady v obliekaní

vikuus
autor
1. dec 2023

@bronkax
Som antitalent na internet ťažké si nepomôžem

vikuus
autor
1. dec 2023

@nika23t
a odkiaľ si?

danica2711
1. dec 2023

to nemáš žiadnu kamarátku alebo niekoho v rodine s dobrým vkusom? Pretože žiadať takúto službu od úplne cudzej ženy (o vkuse ktorej navyše nič nevieš) mi príde trochu zvláštne. A neviem, v akých obchodoch nakupuješ, ale predavačky v slušných obchodoch sú fakt poväčšine ochotné a schopné poradiť, spoľahni sa na ne

bronkax
1. dec 2023

@danica2711 niekedy aj kamarátka poradí zle. Na jednej strane jej radis aby si nenechala radiť od cudzej osoby o ktorej vkuse nič nevie a potom napíšeš nech sa spoľahne na predavačku. Ja osobne si myslím že tí skôr poradí cudzí človek ktorý ťa vidí prvý krát a vie to zhodnotiť objektívnejšie ako kamarátka.