Prosím vás je tu niekto kto by mi poskytol podnájom vfo 100€mesacne s dcérou ?som tehotná som v zložitej situácii bývam na ubytovni s mužom ale nechcem tam byť s dieťaťom ešte k tomu tehotná....máme málo peňazí tak preto by som vedela platiť Max 100€mesacne psychycky to nezvládam....
@miska0216 keď nevieš pomôcť, aspoň neryp
@miska0216 daj si facku🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@billyidol čiže máte dcéru , druhé dieťa na ceste. Ak správne ratam - tak dokopy ste 4ja. A máte 100€ - zato nezaplatíte ani len energie , nie to ešte aby vám niekto poskytol bývanie. Bez urážky - pisem len realitu
@jjanulienka prečo by si mala dať facku... autorka má troška nereálne požiadavky...
@billyidol v meste asi ťažko niečo zoženieš, skôr na dedine v polorozpadnutom dome... moja známa tak bývala s rodinou, ani len vodu nemali v dome.... žiaľ je to veľmi nízka suma na bývanie.
Nech si dá facku na prebratie autorka…. Muž nemá normálnu prácu?
Neuraz sa, ale to je take slovenské, byt zle na tom finančne, bývať na ubytovni a hurá poďme si spraviť ďalšie dieťa… som z bb ak by som náhodou vedela o niečom tak ti dám vedieť, ale pochybujem, za mňa je to nereálne
A koľko ma dcérka rokov ? Môžem poskytnúť oblečenie, pripadne hračku pre potešenie, koláč upiecť…
@deti95060810 vysmiat človeka v núdzi ti príde normálne?
V meste ide podnájom minimálne od 200€ vyššie za samostatnú izbu. 100€ ti naozaj pomaly ani vodu a elektrinu nepokryje... skus sa prípadne popýtať na internátoch, UMB zvykla prenajímať izby aj neštudentom, ale tá by bola pravdepodobne spoločná ešte s ďalšou osobou. 🤷♀️
Toto nie je núdza. Kebyže nemá ruky, nohy, chorobu - to je núdza ale nie zdravi ľudia bez financií s 2 deťmi na krku. Ak to bude podporované, nikdy to nepochopia a spravia si ďalšie 2 deti do tej ich núdze ako by sa nechumelilo!
@jjanulienka a tebe príde normálne niekomu rozkazovať aby si dal facku? to kde berieš takú drzosť a trúfalosť, ????
Inak musíš uznať že autorka má troška nereálne predstavy.... ale žiaľ, pomôcť neviem. Možno že ešte ten vysokoškolský internát vyjde...
@juliavolna len ja s dieťaťom na 4 mesiace myslím
@sasitimi17 to netreba vôbec ďakujem jesť mame atď....len tá ubytovňa
By ma zaujímalo prečoy to tu niekto upravil na podnájom v BB!!!!ja som z Bratislavy milí vedúci modrého konniku
@billyidol a prečo si muž nenájde lepšie platenú prácu alebo aj dve ?
@billyidol prečo iba na 4 m
@billyidol nechcela ale máte ho ? Ja keď dieťa nechcem , nemam ho
@sasitimi17 hľadá si ešte jednu
@juliavolna tak nemal ma napustiť keď som mu to x krát zakazovala pri tom jednom sexe