Dobrý deň, má prosím niekto skúsenosť s plastikou predného a zadného skríženého väzu kolena na klinike Shams? Zaujímal by ma celkový prístup, za aký dlhý čas ste dostali termín na operáciu, koľko trvala hospitalizácia a koľko ste platili. Vďaka za odpovede.
@evinka400 dobry den, prosim vas, kedy vas operovali? Mna na tac.oktobra, v nem. Sv. Michala BA a zacinam mat taky isty nazor ako Vy… najprv vsetko ok, ale potom uz ako z rychlika… koleno 4tyzdne v orteze, potom som ho ledva rozhybala… teraz zohnem max pravy uhol, po cviceni mi stale opucha pod kolenom, noha v lytku trpne. Viem ze je to na dlho, len neviem ci to ozaj takto ma byt 🫤
@klaudia127 Bola som na operácii 4/2023. Už je to lepšie, ale stále sú pohyby ktoré bez bolesti neurobím. Chodila som opakovane na rehabilitácie, veľa cvičila, no stále je to horšie ako pred operáciou. Navrhli mi ďalší zákrok, ale to som odmietla. Trvalo mi vyše roka, kým som dosiahla aspoň takýto výsledok.
@nika21595 prosím Vás, nechoďte
tam. Všetko išlo veľmi rýchlo, prístup spočiatku dobrý a neskôr samé problémy. Okrem mňa aj mojim známym sa to udialo, nech nezniem zaujato. Po operácii samé komplikácie, bolesti a niektorí mali aj zápal rany. Mne osobne doktor povedal, že som v poriadku a pritom mi je horšie ako pred operáciou. Ľudia v čakárni tiež sklamaní. A to nehovorím o tom, že vyberajú peniaze a nechcú dať potvrdenie. Nechoďte tam!