Ahojte poradite detského psychiatra v banskobystrickom kraji, kde nás nezoberie o 3 mesiace? potrebujem posudok aj od psychiatra ,správu od psychologa mám, no potrebujem to na predlženie rodicaku zo zdravotnych dovodou .ďakujem za rady
Skus dr sestakovu v rs, nam dala naposledy termim po nieco vyse mesiaci.
@linki90 tak je to individualne ale vacsinou sprava tak o mesiac by mala prist.. zalezi kolko toho maju.. a ci mozes neskor dolozit papiere, to sa uz treba informovat na konkretnych miestach ci im to bude vadit, lebo toto je o ludoch aj.. my sme tiez potrebovali mat vsetko nakope lebo syn uz ide v sept do skoly, zapisy su v aprili a my sme len teraz zohnali pedopsychiatra s terminom na maj 😔
@xsuzannex to fakt to mňa je..., no pani na urade mi povedala že teda správy môžem doložiť neskôr ,k tej žiadosti, no presne toto malý by mal isť v septembri do školky a tam je prihláška do konca mája a tiež teda ak špecialna školka treba správu od psychologa pedopsychiatra aj tam , tak teraz neviem čo robiť termin máme až 28.juna ,a žiadosť by som mohla teda podať v júni s tým že tu správu od pedopsychiatra doložim keď ju pošle ??
Ja len ze drzim palce. BBkraj je na tom horsie ako zufalo. Ak beru tak len zo svojho okresu, inak nic.. max skus sestakovu v rimavskej sobote.. nedavno davala terminy uz na leto, ale ci este berie neviem 🤷