Ahojte, chodí niekto k pediatricke Mudr. Hainrichovej ? Ste spokojne ?
Alebo pripadne viete odporučiť dobrého pediatra v Banskej Bystrici ? 🙂
Ďakujem
@sofia0106 aj my chodíme k nemu keďže sme podľa adresy boli v jeho obvode a zostali sme u neho aj keď sme sa presťahovali do BS. Veľmi sme spokojní 👍 a hlavne malo kde majú takú príjemnú sestričku ☺️
Ešte sme s prístupom boli spokojní s pani doktorkou Gajdosovou, boli sme tam nastreliť náušnice a aj sestrička bola príjemná 🙂
Pristup pani doktorky super, lenze cakanie pri sopliku 3-4 hodiny v mikrocakarni plnej kaslajucich deti
@sofia0106 až na to že tam nieje každý týždeň lebo chodi do Anglicka
@karolinakk a načo tam chodí? Ani neviem o tom , my vzdy na neho natrafíme v ambulancii
@sofia0106 Oni sa tak zastupujú s bilikom, raz je tam jeden raz druhý ,ale neviem prečo. Inak ja už ani s prístupom nie som spokojná, naposledy syna vyšetroval "medzi dverami" ja a dieťa pri sestričke a on vykrikoval z ambulancie 🤦. Syn oči zahnisané a on mi povie, že to má z toho, že mu idú zuby ( zaujímalo by ma ktoré, keď už má všetky dávno von) . Nechodíme tam často, ale občas mám pocit, že som skôr na vyšetrení u psychológa ako pediatra. Pýta sa na fungovanie rodiny a nie na zdravotný problém... Raz ma dojal keď som prišla s tým, že potrebujem krvné testy a tď. lebo dieťa nič dokopy neje a on mi povedal, že nepotrebujem, že dieťa je múdre keď takto papá ( mäso je prežitok, surová uhorka, čistý vývar a praženica sú pre neho dostatočná výživa).. my sme sa rozhodli od nového roka prestúpiť. Zo začiatku to bol super doktor, ale poslednú dobu je to hrôza za hrôzou.
@liloastitch tak asi si vyberá rodičov, alebo nechápem. My od septembra chodíme do ambulancie každý mesiac , stále ma maly daky problém a on nám vždy tak pomoze, že maly našťastie neskončil v nemocnici . O nášho malého sa stále veľmi zaujíma, vzdy aj zavola či je už ok , keď bol veľmi chorý … 🤷🏼♀️
Mudr. Almáši 👍
@carolineeeeeeees pán MUDr . Almáši na spojovej . Ja som hrozne spokojná, aj s prístupom, odbornosťou a atmosférou. Je to skvelý pediater