Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či ste niekto boli na ortopedii v Ortotechu v BB.? Ak áno aké máte skúsenosti? Ďakujem
@sudocek pristup fajn, su tam velmi mili ludia, procedury ok ale ak treba chodit aj na cvicenie tak s inymi fyzioterapeutmi mam ovela lepsie skusenosti ako v ortotechu…tam to cvicenie bolo len take ze aby bolo
@michaelam2 mi tam musíme ísť s ľavou nožičkou. Lebo ako syn začal chodiť cca 3mesiace. Dáva nožičku do vonku.Tak nás naša pediatricka poslala tam. A dlho sa čaká kým objednajú?
@sudocek no ked mas vymenny listok tak je to tam zadarmo, inde sa za to plati…ale ja ked som mala problemy s chrbtom tak som si cvicenie zaplatila radsej v inom fyzio zariadeni a nedalo sa to porovnat….na termin v ortotechu som cakala cca 3 tyzdne
@sudocek a je tam jedna doktorka, ktora vas vysetri a potom spise ake vsetky procedury budete mat
@michaelam2 aha tam sa teda chodí ešte na nejaké procedúry? Ja som myslela že mu pozrú nožičku a že mu odporučia vhodnú obuv
@sudocek mozno ze ano…to uz zhodnoti doktor ci da aj nejake cvicenie alebo procedury alebo nebude treba ..uvidis 🙂
@michaelam2 No ved áno uvidím. 😊A Ty si dlho chodila na procedúry?
@sudocek myslim ze desat dni alebo dva tyzdne …kazdy den to trvalo cca 0,5-1 hodinu
@sudocek rozumiem. Urcite nejdem rozporovat jej vzdelanie, ani odbornost, pisem to len preto, ze mam vybornu skusenost a v pripade odchylok v zdravom vyvoji je najlepsie pomoct dietatku vhodnym cvicenim pod dohladom kvalifikovanych odbornikov, necakat, ze topanky napravia zle postavenie klbov, zlu posturiku. V konecnom dosledku je vsak to rozhodnutie na vas ako matke.
@sudocek ja som bola u dr.Hudeca kvoli kolenu ktoré mi na 1 dnovke u araba dodrb..li.Automaticky rtg vyšetrenie atd a hned ma poslal mihalovičovi do Roosweltky,lebo z udajneho Menisku je nakoniec artroza 4 stupna-čiže výmena kolenného klbu-čakám na operaciu,ale prístup mali obaja super
@alexalex1982 ja som zvedavá čo nám tam povedia už sme konečne objednaný. Tak dúfam že jemu nič také robiť nebudú.
Ahojte, ja sa chce informovat ako je to s parkovanim - maju tam nejake miesta vyhradene ?
@monkara18 vyhradene myslim ze nie, treba pocitat s tym ze chvilu potrva najst parkovacie miesto
@michaelam2
@stella14
Dakujem, skusim ist tam a ked nie tak klasika hladat volne pred Roosveltkou - alebo sa tam nieco zmenilo? Naposledy som tam parkovala pred 3r
@monkara18 vcera sme tam zhodou okolnosti boli, samozrejme vsetko plne ale nakoniec sa nam podarilo najst miesto realtivne blizko ...inak ano, nic sa tam nezmenilo, pred roosveltkou alebo na ceste
@michaelam2 tak že nemajú dovolenku ani nič také? Lebo potrebujem syna preobjednat a nikto mi to tam neberie.
@sudocek robia normalne
@michaelam2 ďakujem
@sudocek chodíme s dcérou. Všetko ok. Milý prístup všetkých zamestnancov.