Odporučte mi veterinára v BB

natalyb
14. aug 2021

Ahojte 🙂

Dnes som si adoptovala mačiatko a potrebovala by som preň samozrejme veterinára. Prosím vás, viete mi odporučiť toho najlepšieho v Banskej Bystrici?

Ďakujem 🙂

aniele
14. aug 2021

http://bbvet.sk/
https://banby-vet.sk/
My máme dobré skúsenosti s nimi

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mediana
14. aug 2021

@cocolino234 tak tu súhlasiť nemôžem, na mvdr. Riecana som počula veľa zlých recenzií, naozaj radšej odporúčam prvé 2 spomenuté kliniky. Samozrejme skúsenosť môžete mať dobrú, ja len prikladám všeobecne známe info, ktoré sú v BB známe

nelca84
14. aug 2021

Ban-by vet na rudlovskej 👍

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mediana
14. aug 2021

@cocolino234 ja nehovorím ani tak o arogantnosti a pod. ale o zlých diagnózach, ktoré mali fatálne následky... A to som nezávislé počula osobné skúsenosti 3 ľudí žiaľ.

mrazicka0972
14. aug 2021

@mediana veru aj my a ním máme veľmi negatívnu skúsenosť. Najlepšie čo by pre ľudí urobil je aby odovzdal všetky diplomy a zrušil si titul dr.. dal nám lieky ktoré nášho psa mohli zabiť behom pár hodín a že máme prísť ďalší deň na sono či čo.. našťastie sme mu ich nedali a bežali sme druhý deň (pondelok) k nášmu veterinárovi Paulínymu a ten nám ho zachránil.. niečo ho vonku uštiplo a rozpadli sa mu červené krvinky a z toho sa mu spravil šelest na srdci. A ten somár nám dal lieky na šelest miesto toho aby riešil chudokrvnosť ktorá mu ten šelest spôsobila.. ako lekár by to mal vedieť ak to teda vôbec študoval.. sám Paulíny povedal, že krv mal ako vodu so sirupom úplne bez krviniek, ďasná úplne biele, že sa čuduje, že ešte žije. Našťastie sa mu ho podarilo zachrániť transfúziou a niekoľko dňovými infúzkami. Mal veľmi pohotový prístup, všetko vysvetlil a hlavne rýchlo konal 🙏 a vďaka nemu nám náš anjelik prežil.
Počuli sme však, že na našej ulici iní šťastie nemali a psíky im behom pár hodín skolabovali a umreli práve preto, že bežali k nemu akože "pohotovosť".. a takéhoto hajzla niekto bude odporúčať 👎 opľuť na ulici

ukulela
14. aug 2021

@mrazicka0972 no nam zasa rRiecan zachránil šteňa potom, čo ho iný veterinar zle preockoval . A áno, jediný nás vzal s akútnym stavom večer.

mediana
15. aug 2021

@mrazicka0972 no a o to ide, že žiaľ stáva sa, ale Riecan má ďaleko viac negatívnych recenzií ako napr. BB vet alebo Banby vet. A teda ešte sú veľmi chvália sliacskych veterinárov na družstve striedajú sa tam traja.

mimimk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
myshela48
15. aug 2021

@cocolino234 aj ja mam s nimi len dobrú skúsenosť. Zachránili mi mačku a este je aj dosť agresívna u veterinára a vedeli si pekne poradiť 🤗

naobedbuduspagety
15. aug 2021

Pre mačičku určite banbyvet. Jedna úžasná pani doktorka, o nášho chorého kocúrika sa postarala snáď ako o svojho vlastného. Skvelý prístup

mrazicka0972
17. aug 2021

@ukulela náš veterinár by tiež prišiel až k nám no vzal by také peniaze žeby sme do ďalšej výplaty nejedli 😬 preto sme zvolili menšie zlo aj keď to tiež dosť stálo a šli sme okolo 6tej kým ešte robil a na druhý deň sme bežali za našim dr.
Ešte aj Magic je super ale ten má už ordináciu niekde v meste

simca06022011
10. sep 2021

Skypy vet na prsianskej, pracuje z domu, v dome ordinuje aj vecer. A ked nie, tak uzasni su na Sliači... Ale pre bezne veci ako ockovanie, 1 navsteva do roka je to v podstate jedno.

imro71
28. aug 2022

a kastrácia mačiatka ? ktorého veterinára v BB by ste odporučili ?