Očná optika v BB

katkapalo1
3. jún 2020

Prosím žienky poraďte mi očnú optiku v Banskej Bystrici. Prosím nie tú najdrahšiu ale nech je dobra. Ďakujem

dzejsik
3. jún 2020

@katkapalo1 Neviem porovnať ceny, ale posledných 11 rokov chodím len do OptiPlus na tržnici pod Barbakanom. Prístup aj služby majú výborné.

katkapalo1
autor
3. jún 2020

@dzejsik ďakujem do tej som sa objednala na pondelok. Keďže som ale z iného mesta nemám prehlad o optikach v BB tak dúfam niečo vybavím 🙂

dzejsik
4. jún 2020

@katkapalo1 Verím, že budete spokojná. Pán Chrien sa s meraním zraku vždy riadne vyhrá a aj s výberom rámu vedia pekne poradiť.

katkapalo1
autor
4. jún 2020

@dzejsik no skôr potrebujem pomôcť pri vybere rámu pretože zamerané oči už mám od môjho lekára. Len rámy mi takmer žiadne nesedia 🙂

tinka_21
20. jún 2020

@katkapalo1 ja som naposledy kupovala na Hornej ulici...je tam taka nova optika. Velky vyber drahsich aj lacnejsicj ramov. Tiez mam problem,ze mi nic nesedelo

ukulela
28. jún 2020

@katkapalo1 záleží čo potrebuješ. Ak nejaké špeciálne sklá, ja napr multifokálne, tak mňa očný rovno poslal buď do spominanej na tržnici pod barbakanom, alebo ku Sebenovi pri starom priore.

katkapalo1
autor
29. jún 2020

@ukulela ďakujem za radu už som si vybrala optiku na tržnici prístup je skvelý a dokonca som zistila že dioptrie od lekára boli predpísané zle. Ďakujem

matka179
3. júl 2020

Chcem sa opýtať či mi v optike zmerajú zrak a rovno si u nich môžem vybrať okuliare alebo musím ísť prv normálne k Dr? A potrebujem aj nejaký papier od obvodnej alebo v optike stačí dôjsť a o všetko sa postarajú? Ďakujem

pejdza
3. júl 2020

@matka179 zmerajú ti v optike. Najlepšie skusenosti, najlepší výber a prístup k zákazníkovi je OptiPlus u Sebastiana Chriena ako písali kočky vyššie. Ja vlastne k očnej už ani nehodím, pravidelne mi u nich každé dva roky zmerajú oči.

katkapalo1
autor
4. júl 2020

@pejdza len sa dosť dlho čaká lebo berú len na objednávku. Na stránke optiplus si rezervujes termín a na meranie oči je väčšinou každé 2 týždne volne niečo