Prosím žienky poraďte mi očnú optiku v Banskej Bystrici. Prosím nie tú najdrahšiu ale nech je dobra. Ďakujem
@dzejsik ďakujem do tej som sa objednala na pondelok. Keďže som ale z iného mesta nemám prehlad o optikach v BB tak dúfam niečo vybavím 🙂
@katkapalo1 Verím, že budete spokojná. Pán Chrien sa s meraním zraku vždy riadne vyhrá a aj s výberom rámu vedia pekne poradiť.
@dzejsik no skôr potrebujem pomôcť pri vybere rámu pretože zamerané oči už mám od môjho lekára. Len rámy mi takmer žiadne nesedia 🙂
@katkapalo1 ja som naposledy kupovala na Hornej ulici...je tam taka nova optika. Velky vyber drahsich aj lacnejsicj ramov. Tiez mam problem,ze mi nic nesedelo
@katkapalo1 záleží čo potrebuješ. Ak nejaké špeciálne sklá, ja napr multifokálne, tak mňa očný rovno poslal buď do spominanej na tržnici pod barbakanom, alebo ku Sebenovi pri starom priore.
@ukulela ďakujem za radu už som si vybrala optiku na tržnici prístup je skvelý a dokonca som zistila že dioptrie od lekára boli predpísané zle. Ďakujem
Chcem sa opýtať či mi v optike zmerajú zrak a rovno si u nich môžem vybrať okuliare alebo musím ísť prv normálne k Dr? A potrebujem aj nejaký papier od obvodnej alebo v optike stačí dôjsť a o všetko sa postarajú? Ďakujem
@pejdza len sa dosť dlho čaká lebo berú len na objednávku. Na stránke optiplus si rezervujes termín a na meranie oči je väčšinou každé 2 týždne volne niečo
@katkapalo1 Neviem porovnať ceny, ale posledných 11 rokov chodím len do OptiPlus na tržnici pod Barbakanom. Prístup aj služby majú výborné.