Dobry den, hladam dobru ocnu doktorku, pre mna, ako dospeleho cloveka. Viete mi poradit nejaku, s ktorou mate dobru skusenost?
@baja_24 neviem, kolko ocnych je v novamede a zial, nepamatam si meno, lebo je to 6 rokov dozadu, ale mala som zapal, ktory sa mi zjavne nestihol uplne doliecit a ona ma poslala predpisovat okuliare. Ako sa mi zapal liecil (to som ja nevedela), tak sa mi menili aj problemy a dioptrie a chodila som s tymi okuliarmi menit skla ako na klavir, az som sa vytocila a nenosila ich vobec). Oko sa nakoniec doliecilo, len to chcelo ovela dlhsi cas ako 10 dni kvapkania. Ku nej chodili aj vazni, brala ako na pase, nepocuvala, co hovorim. Odvtedy som poucena, viac som tam nebola a okuliare robit nepojdem, len vtedy, ked to bude naozaj potrebne😆
Dobry den, to myslite pani doktorku na Kapitulskej 7?
Prosim vas ak ste boli u ocnej v tej budove OCA plati sa tam nieco? Dakujem pekne
@michaelam2 treba si zavolat, za pol roka sa mohlo vela zmenit. Ja som neplatila vtedy nic.
@baja_24 ja som bola teraz na hustaku v budove oca, ako je sportacko, prijemna doktorka, porobila mi vysetrenia roznymi pristrojmi, ukludnila ma, ze moj problem nie je taky horuci, ako sa mi javi (aj to veru preslo). Ako som bola objednana, tak ma aj vzala (objednala som sa telefonicky). Ambulancia pekna nova. Zatial viac skusenosti nemam, ale pocit bol ok a nie taka katastrofa, aku som pred par rokmi zazila u jednej ocnej v novamede.