Ahojte, máte skúsenosti s pani dr. Máriou Hudecovou z Novamedu v Banskej Bystrici? Je to mladá dr alebo staršia? Ďakujem
Pani doktorka je absolútne skvela🤩 prestúpila som k nej od novembra, bola som teda na prvej návšteve a som veeeelmi spokojná.
Je to úžasná a milá kočka. Šikovná, atestovaná, má kopu skúseností. Poznám ju ako kamošku a zároveň aj ako kolegyňu z práce.
Ja som nabehla začiatkom decembra lebo nestíham, že vypisem hneď dohodu a žiadosť tam a prestupujem. Ani som sa nedostala k sestre. 3x okolo mňa prešla. Fakt som tam chcela ísť ale ak sa k ďalšej Dr budem dobíjať cez sestričku ignorantku (bez urazky, neviem vobec ako to spravanie nazvat) tak neviem :D teraz mam u lekára takú organizátorka drží, že ona by aj ordinovala miesto lekára:D sama usudi podľa rozhovoru ci mi je nutné prísť:D
Dám tomu ešte jeden pokus a keď nič, tak nič...
@simca06022011 myslíš sestra u Hudecovej? No áno jej prístup je trošku čudný, ale dúfam že to len na začiatku sa robí taká dôležitá. 😂😂🙉
@kejty283 ano, ta.. no som zvedava, buduci tyzden idem do novamedu, tak skusim.. ked nie tak idem inde :D
@simca06022011 no ja keď som prišla pred ambulanciu tak akurát bola sestrička na chodbe a spýtala sa ma koho hľadam, tak som jej povedala a ona ma hneď zavolala dnuka. No som zvedavá na pani dr. Len ide oto, že ak si už zmenila gynekológa tak pol roka musíš čakať aby si mohla zmeniť znovu.
@kejty283 nezmenila, lebo ani som sa k nej nedostala
@simca06022011 jaj tak no ja tam chcem volať buď v pondelok alebo ktorý deň a objednať sa na vyšetrenie.
@kejty283 online sa objednaj ;)
@simca06022011 nato som zabudla, že sa aj tak dá 😂 A ty si sa dostala k sestre?
@kejty283 noo dostala som sa... :DD minule tam bola ina, ale ta dnes to bol este iny level, som mala lekciu v sebaovladani... :D
@simca06022011 ja som tam tiež bola dnes. Dnes tam bola Hudecová. Ty si pri ktorej bola? Či o sestre vravíš?
@kejty283 o sestre hovorim 🙂) a ako bolo u lekarky? 🙂 spokojna si?
@simca06022011 no ja som veľmi spokojná s lekárkou len so sestrou to prvý krát bolo horšie, dnes už bola milučká.
@kejty283 tak som zvedava, ja tam pojdem zaciatkom februara
@simca06022011 a ty si mala akú skúsenosť so sestrou a lekárkou?
@kejty283 ja som este lekarku ani nevidela :DD len sa mi teraz od novembra podarilo konecne prehlasit k nim
@simca06022011 prosím Vás neviete či pani doktorka berie ešte nové pacientky?
@sisa175 ja som bola v novamede sa prehodiť v januári od 1.2. A brali
@simca06022011 Dakujem za info
Prosím vás, neviete kde teraz robí MUDr Hudecová? Lebo v novamede už nie je
@terezia323 😱 no mam dosť, netuším..
@simca06022011 robí v poliklinike oproti mestskému úradu niekedy to volali aj ,,nemocenska,,😊
@kejty283 Mladá, zlatá, šikovná. Porodila som pri nej moju najmladšiu dcérku, veľmi pozitívna skúsenosť.