MUDr. Oravcová a MUDr. Almási

bambulka98765
25. sep 2023

Poradte, rozhodujem sa medzi nimi 2 ku komu ist? Nemate niekto osobnu skusenost?
Da sa u nich aj na konkretny cas objednat?

anyvictory
25. sep 2023

@bambulka98765 myslíš Almáši na spojovej? S dcérou chodíme k nemu od narodenia. My sme veľmi spokojní. Ak sa aj stane že neordinuje tak hneď vedla dvere je zástup ktorí je tiež super. Sestrička nás vždy objednala na presný čas keď sme chodili na pravidelné kontroly a cca aj tak sme išli dnu.

jakubkoanjelik
25. sep 2023

Almášimu by som sa vyhla oblúkom.

bambulka98765
autor
25. sep 2023

@jakubkoanjelik mozes mi napisat, preco do ss?

cipina
25. sep 2023

@bambulka98765 ja som tiez s Almasim nebola spokojna, odisli sme od neho. S dr. Oravcovou skusenost nemam.

esmeronka
25. sep 2023

s Almásim som spokjná len je tam taká divná sestrička pri sebe kus a vlasy do ryšava...tvari sa že zjedla všetku mudrosť sveta ale niesom jediná ktorá s nou mala problem ale na doktora nemôžem povedať nič

jankastubka
25. sep 2023

Pokial mam spravnu info tak Almasi sa ma stahovat na Prsiansku terasu, ak vam to nevadi.

anyvictory
25. sep 2023

@esmeronka u Almášiho je chudá, tmavo vlasá veľmi milá sestrička. U Dr vedla je ryšavá sestrička

esmeronka
26. sep 2023

@anyvictory tak možno zastupovala ale bola fest nepríjemná viem že ma priezvisko bez ová ...hovorím jej že som mala alergicku reakciu na injekciu na umrtvenie len si nepamätam nazov a ona hned mna nepoučajte ja som študovala na sestričku ja viem čo môžte dostať

anyvictory
26. sep 2023

@esmeronka ale Almáši je detsky doktor. Neviem či nemyslite teda iného doktora

mayabb
28. sep 2023

U Dr.Oravcovej sú obe moje deti. Synator už teda 16 rokov. Je to jedna úžasná žena a doktorka, vždy pomôže. My by sme
nemenili ani za nič.

slniecko87
2. okt 2023

@jankastubka naozaj? Odkedy? My sme u neho a sme spokojní ale toto budem mať dosť od ruky 🤷‍♀️

jankastubka
3. okt 2023

@slniecko87 neviem zial podrobnosti. Hovorila mi to kamoska, co k nemu chodi a riesi uz prestup lebo bez auta ked je muz mimo dom sa k nemu nedostane. Skuste zistit priamo u neho.

ikaika
25. mar 2024

@jankastubka nemas aktualne info nahodou?

jankastubka
26. mar 2024

@ikaika ahoj, zial nemam. Ale bola som asi pred mesiacom u Bilika a este ordinovali. Mozno napokon z toho zislo, neviem. Najlepsie tam bude zavolat.