Poradte, rozhodujem sa medzi nimi 2 ku komu ist? Nemate niekto osobnu skusenost?
Da sa u nich aj na konkretny cas objednat?
Almášimu by som sa vyhla oblúkom.
@jakubkoanjelik mozes mi napisat, preco do ss?
@bambulka98765 ja som tiez s Almasim nebola spokojna, odisli sme od neho. S dr. Oravcovou skusenost nemam.
s Almásim som spokjná len je tam taká divná sestrička pri sebe kus a vlasy do ryšava...tvari sa že zjedla všetku mudrosť sveta ale niesom jediná ktorá s nou mala problem ale na doktora nemôžem povedať nič
Pokial mam spravnu info tak Almasi sa ma stahovat na Prsiansku terasu, ak vam to nevadi.
@esmeronka u Almášiho je chudá, tmavo vlasá veľmi milá sestrička. U Dr vedla je ryšavá sestrička
@anyvictory tak možno zastupovala ale bola fest nepríjemná viem že ma priezvisko bez ová ...hovorím jej že som mala alergicku reakciu na injekciu na umrtvenie len si nepamätam nazov a ona hned mna nepoučajte ja som študovala na sestričku ja viem čo môžte dostať
@esmeronka ale Almáši je detsky doktor. Neviem či nemyslite teda iného doktora
U Dr.Oravcovej sú obe moje deti. Synator už teda 16 rokov. Je to jedna úžasná žena a doktorka, vždy pomôže. My by sme
nemenili ani za nič.
@jankastubka naozaj? Odkedy? My sme u neho a sme spokojní ale toto budem mať dosť od ruky 🤷♀️
@slniecko87 neviem zial podrobnosti. Hovorila mi to kamoska, co k nemu chodi a riesi uz prestup lebo bez auta ked je muz mimo dom sa k nemu nedostane. Skuste zistit priamo u neho.
@jankastubka nemas aktualne info nahodou?
@ikaika ahoj, zial nemam. Ale bola som asi pred mesiacom u Bilika a este ordinovali. Mozno napokon z toho zislo, neviem. Najlepsie tam bude zavolat.
@bambulka98765 myslíš Almáši na spojovej? S dcérou chodíme k nemu od narodenia. My sme veľmi spokojní. Ak sa aj stane že neordinuje tak hneď vedla dvere je zástup ktorí je tiež super. Sestrička nás vždy objednala na presný čas keď sme chodili na pravidelné kontroly a cca aj tak sme išli dnu.