zdravim zienky. chodili ste niekotra k tejto imunologicke? pomohla vam? a dalsia vec, dlho nechava ludi cakat v cakarni? aky ma pristup, diky moc za podelenie sa so skusenostami.
Tiež chodím k spomínanej pani Dr., je veľmi milá a precízna, všetko vysvetli, spraví dôležité vyšetrenia a nič neodflakne, objednáva sa cez internet a väčšinou tak +-15min sa čaká navyše závisí koľko majú pacientov .Mne stanovila liečbu ktorá mi zaberá takže nemám ozaj co vytknúť
@ivkaaa13 ďakujem krásne... To je moc ťažké v tejto dobe nájsť lekára co nezanedba pacienta
@ludka73 ďakujem moc krst za odpoveď.... Objednám sa k nej
Ešte sa spýtam koľko ccca sa čaká na termín?
Objednavala som v juli, termin dali v polke septembra
super dakujeeem
Chodim od leta ku nej a zatial vsteko ok, na mna posobi jej pristup poctivo, neodflakne pacienta len aby bolo, co treba pekne vysvetlin popyta sa. Sestricka si den pred terminom overuje ci pridete, pripadne minule volala ci mozem prist o 15 min skor. Objednava sa presne na urcity cas, obcas sa caka, ale nic hrozne. Cez rezervacny system (plati sa cca 12 eur rocne/mozte ale nemusite sa registrovat to je na vas) sa viete objednat aj sama, napisat jej spravu, pripadne predpisat lieky. Dbaju na nosenie rusok, v ambulancii maju aj germicidne ziarice. Spirometria/feno vam vedia urobit v ambulancii, ja od leta urobene tieto 2 vysetrenia+testy na alergeny+odporucanie od obvodneho na krvne testy a ORL a uz aj nastavena imunologicka liecba. V porovnani s inymi doktorskymi flakacmi pani doktorka je jednotka.