Ahojte, neviete kam odchádza doktorka Kamodova a kto ju nahradi v Novamede? Dakujem 😊
Odchadza? Akurat som tam zajtra chcela volat ci neberu nove pacientky
.
Viem to, lebo som sa k nej prehlásila ešte v marci a keď som volala tento mesiac ohľadom preventivky, ktorá mi vychadza na jún uz mi sestrička povedala, že Kamodova odchádza a ze budem musiet ist k niekomu inemu tam. Aj Novamed uz vyhlásil pracovné miesto nové na gynekológiu. Len som chcela vediet, či niekto nevie nieco bližšie, kto je u nej uz dlhšie napr.
Ja som bola u nej v marci a nič mi nehovorila a to sme sa dohadovali na ďalších vyšetreniach
@veva24 Tak neviem, ja som sa presne v marci s nou dohodla, ze k nej prestúpim, čiže este vtedy mi povedala, ze jasne ze beru novych pacientov. A v aprili uz mi povedala sestrička toto 🤷
Komodova ma ambulanciu aj vo zvolene možno ostava tam
.
Dnes som volala s pani doktorkou a do konca mája je ešte v Novamede, potom už nie.
@julka29 a náhodou nepovedala kam ide a kto nastúpi miesto nej?
Kto ide miesto nej netuším. Ja idem v máji ešte k nej že mi povie viac ale čo spomenula ze bude mat svoju súkromnú ambulanciu
A potom bude mat pacientky niekto novy namiesto nej?
@julka29 prosím vás môžete potom poskytnúť info, kde bude mať ambulanciu? Dakujem
@ivetatalarova samozrejme, keď zistím od nej viac napíšem 🙂
Ja sa tam snazim dovolat aj na informacie aj sestricke uz od minuleho tyzdna a nikto mi nedviha
Dnes som sa dovolala povedali mi len ze pride niekto nevedia kto ale ze prestupovat netreba
@lajka77 No netreba sa prehlasovat len otázne je, kto príde namiesto nej a či to bude niekto koho by si človek aj sám vybral.
No ved prave toto..neviem ci sa mam rovno prehlasit alebo pockat
Ak chcete prejsť ku Kamoďovej choďte k doktorovi Rychtárechovi a povedzte že chodíte ku Kamoďovej - on je zatial pri starom Priore. Ona si ešte vybavuje veci takže potom sa prestúpi k nej, len aby ste mohli ísť do novej ambulancie musíte byť pacientky u Rychtárecha. Potom keď vám dá on lístok s tým si pôjdeme po kartu do Novamedu. Vizitka je už s novým miestom kde sa budu od 1.6 nachádzať.
Ak zostanete v Novamede namiesto nej má prísť nejaký doktor od 1.7.
@lajka77 aj ja som u nej v novamede ale treba zobrat z tadial kartu, kym si nevybavi veci robi pod Rychtárekom. Aj v novamede robi pod macejkom lebo ked som isla na pn musel mi on dat pn. Kym nemaju kartu v novej ambulancii tak nezoberie. V novamede musia vyradit z kapitacie a v novom podpisat poskytovanie zdrav. starostlivosti.
@lajka77 ja som išla rovno dnes od nej ku rychtarekovi lebo budúci mesiac idem na kontrolu aby som to mala v poriadku, my sme dnes na chodbe čakali štyri na to aby nás zapísal a dal nám lístok aby sme mohli ísť po kartu do novamedu. Podľa mna čím skôr tým lepšie a mate pokoj ale dá sa prestúpiť aj neskor len ja to potrebujem mat už vybavené
Ahoj, odkiaľ vieš,že odchádza?