Ahojte mam 15 a hladam kmaaratku / kamarata z mojho okolia neviete kde hladat.Ale nejaka socialna siet?
@prasiatko30 no to je sice pravda ale tu take nic nemame
@yzomandias v banskej bystrici sa maldi neschadzaju a nevyskytuju ? Zaujimave to bude asi ako na floride, ze sa tam nachadza vacsina ludi v dochodkovom veku ?
@prasiatko30 niee tam ano ale tam su ale mne skor ide o kamaratov tam kde byvam tam kde studujem tam su
@yzomandias no a tam kde byvas nepoznas nikoho? Tak asi si najst nejaku skupinu ludi podla zaujmov - ja neviem plavanie/tenis/horolezectvo/korculovanie/ skauting/na farach byvaju skupiny ludi podla veku a tak sa zoznamovat - to by bolo hadam najlahsie
Nechodis do skoly? Na fore pre matky si kamosku asi tazko najdes.
No ja ani neviem preco to pisem sem.Kamaratov mam tam kde studujem ale ked dojdem domov mam tu len jednu kamaratku.A tu take nieco ako plavanie ale skauting ci horolezectvo nie je.
@yzomandias Nemáš v okolí nejaký útulok pre zvieratká,kam by si mohla chodiť pomáhať?
@jaja20 vidis to mi inak nenapadlo skusim sa popozerat aj po takom dakujem
@yzomandias skús SPACE v BB, nájdeš na nete. Je to pre mladých a môžeš tam prísť kedykoľvek
@yzomandias ešre mi napadá chodiť pomáhať ako dobrovoľník napr. červeny kríž a podobne.
@yzomandias v BB je aj lezecká stena Pavúk, určite aj dáke krúžky plávania, krúžky tvorenia, joga pre teenagerov mala tuž jogovna v BB. Skús pozrieť Google. Veľa mladých chodí do fitka, niektorí aj do knižnice. Skús sa tam pozrieť a možno sa aj niekomu prihovoriť. Ak máš aspoň jednu kamošku tak zober aj ju a choďte sa zoznamovať, alebo nech ťa zoznámi s ďalšími jej kamošmi.
@33simka33 dakujem pojdem tam
zacat chodit tam kde chodia 15-16-17r mladeznici?