Dobrý deň potrebujem súrne jedno vyšetrenie konkrétne endodoncia a korunka, viete mi poradiť ktorý zubár má zoberie aj jednorázovo a dáva rýchle termíny vyšetrení.moj zubár mi dal veľmi neskorý termín a potrebujem to rýchlo vyriešiť pred operáciou Ďakujem
neviem ci to patri pod stomatochirurgiu, Kasper v medikline robi rozne zakroky jednorazovo, ale tiez sa caka na termin nejaky cas. myslim, ze duodent ponuka osetrenie mimo svojho zubara, za nejaky poplatok samozrejme, belvedent tiez urcite vezmu, ale oni nemaju zmluvy s poistovnami u nich je vsetko platene.
Dobrý deň, ja nemám zubára v BB, ale na endo ma zobrali takmer ihneď do Bystricadent, je tam super zubár a robí endo pod mikroskopom, čo je síce drahšie, ale stojí to za to si myslím. 🙂 Potom korunku mi spravili v deta dente na Kyjevskom námestí- tiež veľká spokojnosť, lebo to bol zákrok na počkanie. Obrúsili mi zub, spravili skeny a do 2 hodín som prišla na nasadenie korunky, ktora vyzerá perfektne realisticky.
Tieto dve kliniky teda odporúčam určite😊
@ammex Aká bola cena za endodonciu prosím? A koľko kanálikov, bolo to definitívne ošetrenie alebo dočasné ďakujem
Bože ja si tú cenu absolútne nepamätám, asi Vám neporadím 😭 bolo to dávnejšie.. bolo to už definitívne ošetreni, myslím, že tri kanáliky? dolnú šestku mi robili
Ale tú korunku v detadente odporúčam, spravia to všetko v jeden deň a tá korunka vyzerá naozaj realisticky - ako vlastný zub. Ta stála 350, určite sú aj lacnejšie, ale toto bolo nejakou modernejšou technológiou - preto to bolo tak rýchle (cerec sa to tuším volá) 😊
@ammex Ďakujem za informácie 😊
Skúste zubára v BB na Profesora Sáru, Dr. Lesay. Pýtajte si konkrétne tohto zubára, nie zubarku. Ale neviem, či berie jednorázovo.