Ahojte rozmýšľam nad zazmluvnením pôrodníka v Rooseveltovej nemocnici Banská Bystrica. Vedeli by ste mi povedať, s kým zazmluvneným ste boli spokojné? Našla som len staré diskusie, kde polovica doktorov už nerobí... ďakujem
@xsuzannex aha to som netusila lebo na stránke majú ze je to možné no mena dr nie...nechám to teda asi tak. Ďakujem za reakciu.
@xsuzannex jasne že sa dá, komunikujem s viacerými doktormi odtial. Ja by som ale na vašom mieste autorka, zazmluvnila pôrodnú asistentku. Ona je s vami 99% casu, doktor príde “len” na tlačenie a šitie
Autorka, odporucam PA napr Tana Supukova alebo Kristína Lacova.. sú perfektne, obidve.
@karolinakk pisem len co mi povedal sam lekar odtial
Nestíham uz baby ale dik 😄
A s kým si nakoniec rodila? Ako to dopadlo? 🙂
@karolinakk porodila som v ten deň ako som napisala ze nestíham do 2 hodín od prijatia 😄 dr bola Tomová a PA som meno zabudla ale pozriem...boli veľmi super, zábavné, rešpektovali moje želania - nastrih len nevyhnutne aj keď som sa roztrhla ale predsalen to hojenie bolo lepšie než po prvom pôrode s obrovským zbytočným nástrihom co som nesedela mesiac..
Co mam ja info tak sa v rooseveltke zamluvnit neda. Ked som rodila druhu dceru, povedal mi priamo doktor ze im sa to financne neoplati.. takze jedine pokial mas tam niekoho znameho ze sa s nim dohodnes ze pride ked zacnes rodit.. inak (ak sa teda od vtedy nic nezmenilo) to nejde