Ahojte potrebujem poradit fakt dobru koznu v BB ( zvolen ziar brezno) a okoli ktora berie pacientov a riesi problem komplexne. hazuchova a eliasova neberu, objednala som sa K repkovej ak mate s nou skusenosti prosim napiste aj tie
dakujem vopred
Myslis Dermatrend?Malo muziky za vela penazi.Oni maju vela ludi naoobjednavanych na kazdeho ma asi 10 minut vobec sa pacientom dostatocne nevenuje. Pripadala som si tam ako daky kus a nie pacient.
@snezienka144 ja som bola s Repkovou spokojna 😉
Hlavne sa v kazdom pripade vyhni dr. Valkyovej - jedine, co ju zaujima, su peniaze.
@snezienka144 dr. slobodnikova
dakujem vam vsetkym, bola som u tej repkovej, musim povedat ze mala na mna casu kolko som potrebovala a bola velmi fajn, uvidim ci mi aj pomoze s mojim problemom, dakujem za tipy
Ak este niekto bude hladat 😁Repkovu ja urcite neodporucam, kopa penazi, pristup hrozny naozaj... A nic z toho. Ja som bola aj v roosveltke a chystam sa zas elen tam je problém vsetko, aj sa dovolat... A lekar je tam stale iny. Estw mi odporucali Slobodnikovu, neviem ci dakto ma skusenost.
@simca06022011 ja som s nou zatial nemala problem bola som tam dva krat
@snezienka144 Tak mas stastie, my sme ho teda nemali a boli sme tak ani neviem kolkokrat.. jednak aj s dcerou riesit laserom nieco, aj ja som bola aj na zakrokoch aj na vystreni a proste cele zle. mne to prislo, navalte peniaze a zbohom, ked som sa chcela nieco opytat, informovat, nula bodov.. vysledky telefonom, nula bodov.. proste fakt, ako keby sme obtazovali, este aj hociktory lekar v roosveltke (podotykam zadarmo), mal lepsi pristup. Ja som velmi olutovala ze som tam isla, ale v podstate ma ten laser jedina siroko daleko, tak ani nebolo z coho vyberat.. ale ani nepomohola, lebo tym ze komunikacia nula bodov, neprijemna.. dceru som na ten zakrok uz 4x a ani ziadny dalsie neperhovorila... :(
@snezienka144 mudr urbani najlepsi kozny