Kde kúpim tento zákusok?

21. júl 2024

Dobrý deň, prosím Vás predávajú v nejakej bystrickej alebo zvolenskej cukrárni takéto špice? Nikde ich tu nevieme nájsť, ďakujem 😊 Sú to tie snehové z detstva, s bielou penou vo vnútri ..

stellarstar
21. júl 2024

Foto si zabudla, špice normálne predávajú ja ich videla v zog cukrárnach

autor
21. júl 2024

@stellarstar mne ukazuje fotku pri príspevku, skús si prosím ešte raz načítať, či ti ukáže... Práveže toto nie je ten klasický špic, ale snehový, a tento teda som nikde nevidela, neviem, či ich robia už len na objednávku, alebo či ani to už nie

stellarstar
21. júl 2024

Áno teraz aj mne. Tie čoko zvyknem vidieť takéto ružové som ešte nikdy nevidela

nelca84
21. júl 2024

V zivote som taketo ruzove spice nevidela, v BB ani nikde inde. Penove poznam len tmave, volakedy to bol "Cierny princ".

jaskolka
21. júl 2024

Majú ich v cukrárni, aspoň teda ja ich vidím bežne. Akurát že ja bývam na východe...

som_realistka
21. júl 2024

V BA ich mávajú v cukrárni v Kauflande, dodávateľ myslím GARRONE cukráreň ale videla som aj v inych

autor
21. júl 2024

Aj vo vrábloch alebo dole na juhu sú v cukrárňach bežné, aj v Trnave som videla... No sranda teda, že tu ich nikde nevieme zohnať.... Ďakujem za reakcie 🙂

dzejsik
21. júl 2024

skus Kaufland, alebo v Tescu ak este je breznianska cukraren

autor
21. júl 2024

@dzejsik tam ich nemajú, obehala som aj na námestí, aj cukráreň na švermovej, aj cukráreň v kafe jednom aj v druhom, aj v tescu, no nevadí, zrejme ich teda nemávajú keď ich ani vy nevídavate

autor
21. júl 2024

*kaufe som myslela

0silvia0
21. júl 2024

Nuz, asi nie su v oblube v Banskej Bystrici, tak ich nepredavaju. U nas ich volaju "pipky" a mne tiez nechutia.