Kde kúpim svadobné šaty?

vikuus
16. apr 2021

Dopyt:
-SVADOBNÉ ŠATY: všetky 3 miery (prsia,pas,boky) mám 100cm. Lenže čakáme bábätko takže bruško rastie. Keďže svadbu mame o mesiac tak musím počítať s tým že ten pas bude väčší. A potrebujem nejaké šaty zohnať za tak krátky čas. Prosím pomôžte mi.
Moja predstava o šatách:
-dlhy rukáv
- môže byt korzet/ nemusí
-aby maly kruh na spodku
-čipkované alebo nejaký vzor na sebe
ALTERNATÍVA: NOHAVICOVÝ KOSTÝM
- musia byt nohavice obtiahnuté ( aby neboli zvoncové alebo široké)

Skôr sa prikláňam kroku kostýmu.
Najlepšie by bolo keby mi poradíte obchod kde si to vyskúšam a na istotu kúpim. (Banskobystrický kraj)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikuus
autor
16. apr 2021

@bambulienka25
Len ja moc miestom ten typ chodiť a zháňať. Najradšej by som šla na istotu do obchodu že viem že tam niečo zoženiem.

veronice
16. apr 2021

@vikuus napis twnto dopyt na mojasvadba.sk a popozeraj tam aj bazar. Tam skor nieco najdes. Drzim palce 🍀
PS: odporucam saty strihane hned pod prsiami, tam si moze brusko narast kolko potrebuje 🙂

hailey1
16. apr 2021

@vikuus korzet + kruh + tehotenstvo = modne peklo... urcite kostym 🙏🏼 Daj si usit a hotovo

janeninka
16. apr 2021

@vikuus este odporucam zadat dopyt aj v roznych svadobnych skupinach na fb - svadba 2021 22 a tak.. Je tam vela neviest co predava ale aj salony ti vedia rovno poslat ponuky

vikuus
autor
16. apr 2021

@janeninka
Nemám FB :/

vikuus
autor
16. apr 2021

@janeninka
Myslíš že v salóne zoženiem kostým? Šaty som nikdy na sebe nemala. Lepšie by som sa v tom kostýme cítila.
To asi len email napísať do salónu však?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janeninka
16. apr 2021

@vikuus hmm netusim vlastne.. Mozno aj krajcirka by mohla byt lepšie riesenie. Ani snubenec ci sestra nemaju fb? Jasne maily su fajn napad to len skopirujes a posles do viacerych..

ninusa221
17. apr 2021

@vikuus urcite choj do Lučenca ja som si tak kupila na stužkovu ale boli tam aj svadobné aj obleky 2 obchodíky hned oproti sebe super baby a aj ti povedia nazor a nebudu ta sukať do toho😃