Ahojte, viete mi poradiť kadernictvo kde vedia dobre ostrihať kučerave vlasy BB alebo Zvolen? Z osobnej skúsenosti viem, že nie každý kaderník/čka vie ako na to. Pozerala som aj rôzne kaderníctva na FB a ich stránky sú plné balayage a dokonale rovných vlasov, ktoré vyrovnajú na ešte rovnejsie 🙈 prípadne umelé vlny urobené kulmou. Nikde ani jedna fotka prirodzene kučeravej zákazníčky a pritom to naozaj nieje jednoduché dobre ostrihať také vlasy 🤷 Ďakujem
Najblizsie je v Lucenci salon zamerany na CG, kolegyna tam chodi az zo Sliaca
O CGM viem a veľmi rada by som vyskúšala, len mám malé dieťa, manžel býva dlho v práci, starých rodičov máme ďaleko, tak je pre mňa ťažko ísť takto ďalej cez týždeň 🤷 preto aspoň hľadám niekoho kto síce nerobí CGM metódou, ale aspon ma skúsenosti s kuceravymi vlasmi 🤷
Ja na strihanie chodim ku klasickej kaderníčke, stačí aby ovladala postupný strih..
https://www.didisalon.sk/?gclid=CjwKCAjwp9qZBhB...
Tento bol dnes ráno v TV, tá kučeravá dievčina je jeho snúbenica. Prirodzene kučeravá, strihal, farbil. Asi bude aj drahý, ale overiť si to môžeš.
@123kika1234 Ja som už raz skúsila klasickú kadernicku, keď bol môj kaderník v nemocnici a veľmi zle ma ostrihala tak už mám rešpekt. A keďže môj kaderník už pomaly prestáva strihať musím niekoho iného nájsť.
@aniele Jeej vo Zvolene super ďakujem pozriem 🙏
@123kika1234 kto v ZA?
Národná 13 🙂
Hair salon stanka Košice, nie BB, ale oplatí sa pricestovať. Salón zameraný na CGM. Ja som tam išla (nie na strihanie) až zo Žiliny.