Dobrý deň , chcela by som sa opýtať či nemáte niekto nedávne skúsenosti s klinikou iClinik v Banskej Bystrici?
Nájdi inú kliniku, ono každá operácia je riziko a nie vždy aj tie medializované prípady sú chyba kliniky, je to niekedy riziko operácie. Ale už len to, že v jeden deň postúpiš náročné 2-3 hodinové vyšetrenia, kedy sa ti špárajú v oku, rozdráždia ti ho, dajú ti rôzne kvapky a v ten deň aj operujú sa mi nepáči.
Dobrý deň, prosím, len iClinic nie, pokazili oči už dvom mojim rodinným známym, bol podaný podnet na Úrad na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou aj trestné oznámenie na nich.
Ja som bola operovaná pred rokom v iclinic v KE a som spokojná. Počula som zlé recenzie na pobočku v BA, ale neviem ako sa ti lekari striedaju, či su v každom meste iní, či chodia hore dole tí istí, nezistovala som konkretne.
Ja osobne nemam žiadne ťažkosti, mala som len take bežné o ktorých píše každá klinika že po zákroku môžu byť či sú, ale vidim stale dobre, som spokojna.
Ja som bola jeden den na vysetrenia a az o asi 2 tyzdne na operacii nesla som hned v ten den i ked mi to navrhli. V den operacie mi este raz premerali dioptriu a tak som po znecitliveni sla pod laser. Operaciu som mala v piatok a nasledne v pondelok kontrolu. Som sice spokojna, vidim dobre, tazkosti nemam, ale ked mozem osobne odporucit, chod aspon na 2 kliniky, kde ti zmeraju zrak, spravia poriadne vysetrenia, potom si to porovnaj, pristup a celkovo tvoje dojmy a tak vyber tu, kde sa das zoperovat.
A urcite sa zoperovat daj, ked nad tym uz premyslas 🙂 je to neporovnatelne, takto fungovat bez okuliarov.
Bola som tam teda na vysetrenie a na to ako prebiehalo vyšetrenie nemôžem povedať nič zle. Veľmi príjemní ľudia a aj ich prístup bol určite profesionálny.
Ja by som na vašom mieste sa radšej rozhodla pre inú kliniku aj každý jeden kto zvažuje nad iClinic v BB
@kai123 vôbec by som do iClinic nesla, daj si do googlu a vyhodí ti články za zanedbanie starostlivosti, kopec súdnych sporov. Neviem či konkrétne títo v BB ale cely komplex iClinic.