Hospitalizácia na detskom oddelení v Banskej Bystrici

kristinka1990
23. okt 2024

Ahojte mamičky chcem sa opýtať ako to funguje na detskom oddelení v Banskej Bystrici ideme tam prvý krát nie sme odtiaľ ,máme plánovanú trojdňovú hospitalizáciu, chcem sa opýtať či môžem byť s drobcom na izbe aj v noci malý má rok aj 8mesiacov.Dovod hospitalizácie je meranie sluchu pod narkozou.

dzina007
23. okt 2024

My ked sme boli v BB tak som bola so synom na izbe. Boli sme na izbe kde su dve postielky pre deticky a dve postele pre dospelych.
Ak by bolo vsetko plne ponukali aj moznost ze mamina je ubytovana o poschodie vyssie ale ma pristup na oddelenie pocas celeho dna. Viem ze sme mali cipy aby sme si mohli otvorit dvere na oddelenie ak sme si odbehli nieco kupit a podobne.

kristinka1990
autor
23. okt 2024

@dzina007 prístup sestričiek a doktorov je dobrý

katica06
23. okt 2024

@kristinka1990 áno, dobrý, pochodili sme niekoľko oddelení nemocnice v BB, ako píše @dzina007 všade sa chodilo s čipom

kristinka1990
autor
23. okt 2024

@katica06 ďakujem za odpoveď hádam to zvládneme

dzina007
23. okt 2024

mzysme tam boli par rokov spat ale pristup bol super, jedna z tych lepsich nemocnic. po skusenostiach uz do nasej malej ani na urgent nechodime ale priamo vzdy do BB ze ak by sme mali ostat niekde lezat tak radsej v BB.
Sestricky boli mile a aj lekari. Mohli sme sa volne pohybovat a ist do herne.
Snazili sa sestricky ako mohli a aj ked boli unavene na deti boli vzdy mile a zaujimali sa aj o deticky co tam rodicov nemali.

kristinka1990
autor
23. okt 2024

@dzina007 ďakujem

kristinka1990
autor
30. okt 2024

@dzina007 ešte sa chcem opýtať ako to je so stravou nosia na izbu alebo je tam nejaká jedáleň , ešte sa chcem opýtať keď mali pije mliečko pred spaním tak my ho zahrejú sestričky alebo si ho sama pripravím on pije klasické 3.5%.dakujem

dzina007
30. okt 2024

@kristinka1990 nam nosili obed na izbu - ja som si mohla objednat jedlo za doplatok ale napamatam kolko to bolo.
Bola tam aj mala kuchynka s chladnickou kde som si mohla odlozit jedlo, ale ako to je s ohrievanim si uz nepamatm nakolko sme to nevyuzivali.