Hľadám maminu na kočíkovanie v Banskej Bystrici

dadika9
20. feb 2012

Ahojte hľadám mamiinu na spoločné kočíkovanie a výlety s deťmi v Banskej Bystrici

sisaana
24. feb 2012

@dadika9 ahoj ja by som mala zaujem 🙂

dadika9
autor
24. feb 2012

ahoj som rada že si sa ozvala ja som zo Sásovej a ty odkiaľ, mám 2 deti dcéru 12 a synček má 7 mesiacov napíš mi odkiaľ si z akej časti BB a pošlem ti kontakt aby sme sa dohodli kedy sa stretneme teším sa

em83
11. apr 2012

@dadika9 ahoj, mala by si ešte záujem prijat kamošku na kočíkovanie? aj ja som zo Sásovej 🙂

dadika9
autor
11. apr 2012

jasne bývam na Sitnianskej Daniela teším sa pa

namarie
16. júl 2012

ja mám svokrovcov v Sásovej na Rudohorskej, niekedy by som brala pokecať s nejakými mamičkami menších detičiek, lebo sa mi nejako spoločné kočíkanie nedarí ani doma ani na výletoch tak ak by ste niekedy mali záujem ma na pár dní prijať do svojich kruhov, bolo by to celkom milé O🙂 a ak by náhodou, mohli by ste napísať IP, neviem veľmi sledovať fórum 😀

mamuna55
30. sep 2012

@dadika9
@em83
Ahoj, prijali by ste medzi seba este niekoho? 🙂 ja síce nebýva v Sasovej ale v pohode prídem. Nie som z BB takze tu nepoznám žiadne mamičky, mam synceka ročného.

dadika9
autor
1. okt 2012

ahoj jasne budem rada rada sa zoznámim ja chodim s malým na ihriská ak i to nevadí môj malý má 15 mesiacov zajtra teším sa

dadika9
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadika9
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadika9
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz