Hľadám kožnú ambulanciu v Banskobystrickom kraji

karmenka123
28. aug 2023

Dobry den mamičky. Volám uz 20 čísiel kožným lekárom nedvihaju mi.
Hľadám kožnú ambulanciu. V bansko bystrickom kraji. Neviete o niekom prosim. Lebo uz som zúfalá . nikto nedvíha. Nikde nic. A potrebujem to za malého. Dakujem vopred.

bbalin
29. aug 2023

Dobrý deň, veru aj ja som volala a nedvíhali mi, resp. povedali, že neberú nových, nakoniec som sa osobne raz zastavila u kožnej v Medikline v BB u pani Fedorcovej, dali mi termín, bola som s ňou veľmi spokojná, ale či ešte berie nových pacientov neviem.. skúste ak pôjdete niekde okolo sa rovno osobne zastaviť a dohodnúť termín, lebo žiaľ väčšine lekárov je ťažké sa dovolať.... Prípadne skúste v zdravomede 🙂

tanyan
4. sep 2023

Skúste zavolať na dospelácke kožné v Rooseveltke v BB. Ja som bola s dcérou u MUDr. Prílepkovej, keď nemala ešte ani rok. V tom čase veľmi milá, príjemná a snaživá lekárka. Medzičasom mám osobné skúsenosti aj s ďalšími lekármi a vždy dobré. Ani nie sú dlhé čakacie doby a vedeli mi pomôcť...
Pokiaľ viem, tak detská nemocnica pri Rooseveltke nemá vlastnú kožnú ambulanciu a preto v hlavnej budove vyšetrujú aj deti.
Ak je to akútny stav, tak sa skúste rovno zastaviť a dohodnúť s niektorou zo sestričiek. Možno by Vás vzali aj v ten deň, ak sa bude dať.