Hľadám kamarátku na debaty nielen o plienkach

lenkaziva
13. dec 2022

Ahojte, som na materskej so 7týždňovým bábom a pozorujem, že sa mi vytratil spoločenský život. (asi bežná vec na materskej, že). Okruh mojich kamarátiek sú slobodné bezdetné alebo staršie ženy s už dospelými deťmi. Chýbajú rovesníci. Takže rada spoznám ďalšie mamičky- mladé rodiny (aj môj muž si rád nájde kamoša), ktoré by radi trávili aktívne čas. Spoločné prechádzky po prírode, plaváreň, vzájomné návštevy, zájsť si na kávu, či nejakú výstavu v meste... Samozrejme v rámci toho čo sa dá popri deťoch stihnúť.
Hľadám niekoho s kým by sme sa navzájom mohli inšpirovať a rásť. Žienku ktorá má záľuby, svoje sny a túžby a nežije iba materstvom. Debaty o plienkach sú ok, ale môj svet sa netočí len okolo nich. Potrebujem aj vyživiť svoju dušu. Viac info o mne v profile, alebo napíšte správu.
p.s.: Klebetenie, ohováranie a sťažovanie sa niekde pri káve mi nič neprináša, takže takýto typ "kamarátstva" nehľadám 🙂

martina1985ba
14. dec 2022

Tak ja som mamicka neni ale musim ti povedat, ze si fakt pekna 🙂

antonka
14. dec 2022

Nie som priamo z BB a už mám dve decká, plus jedno na ceste, a teda neviem čo znamená kategória "rovesničok" či spĺňam požiadavky 😅 ale asi najsympatickejší príspevok 🙂