Gymnázium v Banskej Bystrici

nataly_benova
11. dec 2022

Ahojte, rozmýšľam že sa prihlásim na gymnázium v BB ale rozmýšľam ktoré. Počula som veľa dobrého o tajaku ale aj o gymnázium Sládkoviča. Úprimne zaujíma má aj anglické súkromné bilingválne keďže jazyky milujem, ale rodičia sú proti. Ak viete o niejakom gymnáziu aké je najľahšie alebo o niejakych výhodách píšte prosím veľmi by to pomohlo.

sasitimi17
11. dec 2022

chod na gas (sladkoviča)

ukulela
11. dec 2022

@nataly_benova najlahsi gympel? Zle na to ides. Pozri si triedy na tajaku aj gasku a rozhodni sa. Neter zvolila tajak.

simsalabim
12. dec 2022

@nataly_benova bilingvalny gympel bude urcite tazsi ako obycajny.

j93375
12. dec 2022

.

nelca84
12. dec 2022

@nataly_benova najlepsi gympel, ale samozrejme aj najnarocnejsi je tajak, takze nic pre teba. Potom je tu este plno dalsich, okrem sladkovica aj evanjelicky, katolicky, mikulasa kovaca a aj sukromny. Ak hladas najlahsi, tak ten sukromny bude pre teba akurat, tam pobrali aj stvorkarov co viem.

karolinakk
12. dec 2022

@nataly_benova nehľadaj podľa najľahšieho. Za seba odporucam katolícky (kgsm) keďže som tam študovala. Rodinne prostredie, veľmi ústretoví pedagógovia, v triedach žiadni vyvrheli len normálni teenageri. Úspešnosť ľudí po gympli je super, z našej triedy majú vsetci vysokú školu, z toho 3ja lekári 🙂 prajem veľa stastia pri výbere

nadka17
12. dec 2022

No keďže chceš ísť ľahšou cestou tak bilingválne určite nie, to je veľmi náročné ;) ja som chodila na Taják, to je ťažký gympel. Ja byt tebou idem na GASko, nie ze by bolo najľahšie ale nie je to ani náročné nejaké (chodili mi tam kamošky, tak viem z rozprávania).

lenka_da
13. dec 2022

Ak ťa zaujímajú jazyky, ale nechceš ísť na bilingválny, tak na GAS-ku majú anglickú triedu s väčším počtom hodín a zahraničných lektorov (samozrejme, majú aj iné jazyky). Najlepšie prelúskať sa webom gymnázií a vybrať si z ponuky.