Ahojte, hľadám si dobrého, ale fakt dobrého zubára v Banskej Bystrici. Mám neustále problémy so zubami a bolesti a už sa naozaj takto nedá dlhodobo fungovať. Informácie mám len z internetu - uvažujem nad Duodent, sú v centre. Máte niekto skúsenosti, akí sú tam zubári, chodíte tam? A koľko tam platíte za plombu napr.
Veľmi dobre viem Ako sa cítiš to isté prežívam práve aj ja včera som šla konečne k zubarovi bola som na kyjevskom dentadent ráno som volala a hneď ma zobral pán dochtor odporúčam .
@imany a ako je to tam s cenami prosím ťa? Majú dobrý prístup, záleží im na pacientovi?
@zuzubb007 čo to znamená trošku viac? Koľko platíte za plombu? Ja mám tých problémov práveže veľa 😔
Neviem za detsky mliecny zub asi 25 za blombu, ale za nadrobenie asi 3 milimetrov odbiteho zubu 60 euro hovorim o cenach pre deti
Ja som platila 128e za vytrhnutie to zahrnalo 2x rtg anesteza a stredné komplikovane vytrhnutie.
Bola som u dochtora bol veľmi mily určite si dám urobiť všetky zuby u nich .
@imany 128 za vytrhnutie 😲 ...čaka som, že to bude drahšie, ale že až tak...veď majú zmluvy s poisťovňami
Dcéra chodí do Duodent a som spokojná s prístupom, termínmi aj prácou. Neviem ako sa ceny vyvíjajú v čase, ale ja si pamätám plombu za 40€, rtg za 20€, injekcia (lokálna anestéza) asi 12€... Samozrejme záleží od náročnosti / veľkosti... Pri trhaní mliečneho sa platilo len za injekciu.
Ja chodím do http://drwhiteclinic.sk/ - stručný cenník má na stránke, akurát neviem či berie nových.
Kto chodite do Duodent, neviete, koľko u nich stojí zubný implantát?
Ja tam chodim s detmi, ide to u nich fakt rychlo, aj objednanie netrva tri mesiace ako inde, plati sa tam trosku viac samozrejme, pokial niesu nonstop problemy zo zubami odporucam