Ahojte,
viete mi poradiť doučovanie pre piataka ZŠ? Niekoho osvedčeného, kto rozumie deťom a vie ich naučiť, resp. motivovať k anglickému jazyku? Ďakujem🙂
@zuzinabila chcem skôr osobne, možno neskôr online, keď ako tak nabehne. Dá sa aj osobne?
@zuzinabila online skupinovo ci individualne?
@tara my sme ale z Bratislavy🙂
@ikaika uci tak aj tak..
@zuzinabila no my sme z BB...
AHoj moja dcera by mohla-sme z BB
@renatapavleje a aké má skúsenosti?
@tara tak je študentka na Gjgt.ale Anj ovláda veľmi dobre.
@renatapavleje potrebujeme niekoho so skúsenosťami, aby vedela vysvetliť prečo to tak je, ako sa to používa a pod. Aby vedela hlavne zaujať. Nie len klasické, že napis vetu a takto to budes písať. Ak by si trúfla na to, môžeme to skúsiť.
@tara tak to je jasne…ak by ti nevadilo to s ňou vyskúšať-myslím že bude rada,lebo kvôli covidu už veľa ľudí odrieklo doucko.
Ide ma v júni 17-ale je vyspelá,a myslím že vzbudzuje prirodzenú autoritu.ak chceš,môžeš mi zavolat a dohodnete sa s dcérou rovno.
Teraz ale išla von.po 18:00 bude doma.
Moje cislo:0911759911.
Kde byvate?
Ahoj ak ešte hľadáš 🙂 som matka malej dcerky s ktorou od malicka rozpravame po anglicky, studium v USA 5 rokov. Anglictina je moje hobby 🙂
Ahoj, hladas niekoho na osobne alebo moze byt aj online?Moj manzel je zapaleny lektor s bohatymi susenostmi z ucenia Aj a uci online cez videohovory.