Dobrá horúca čokoláda v Banskej Bystrici

mamuch321
5. máj 2023

Ahojte, kde v Bystrici robia pravú kvalitnú horúcu čokoládu, nie kakavko alebo pudinček? 😀 Ďakujem 🙂

veva24
5. máj 2023

Moja srdcovka

jana0215
5. máj 2023

@mamuch321 Yellow tree, Výklad alebo Beniczky. Tam robia Lyru čokoládu. Ak môžem odporučiť, my sme si ju kúpili aj domov a robíme si ju aj sami. Je úplne rovnaká ako v kaviarni. 🙂 Túto značku máme otestovanú a kupujeme ju už roky 🙂

mamuch321
autor
5. máj 2023

@jana0215 yeeees prave Lyru hladam dakujem 😀 srdcovka ospevovana a spezax este ospevovanejsi mi doniesli kakavko-pudinček ... no to ne 😀

jana0215
5. máj 2023

@mamuch321 akože aspoň predtým ju tam mali :D ale už som ani v jednom asi polroka nebola, tak hádam to nezmenili. Ale inak naozaj, ak máš Lyru rada, kúp si ju domov. Spravíš si ju kedykoľvek a vyjde omnoho lacnejšie. Dakedy ju aj v Albi predávali, ale už majú len mandaly 🙄 My si kupujeme 500g balenia, kúpim za 30€ a mám na polroka vybavené 😁

petazaza
5. máj 2023

Lyru ma aj pani v Poetike na Lazovnej 🙂

mediana
5. máj 2023

V Spezaxe ani mne ten puding nechutil 🙂 dobru belgicku coko robia aj v Leroy 🙂

babetto
6. máj 2023

Lyru predavaju aj v Cafe Dias

pillowtalk
29. aug 2023

@jana0215 za mňa VÝKLAD určite NIE. Čoko drahá, veľmi malinká porcia, nič moc chuťovo.. bola STUDENÁ!!! :D Na vrchu malinový prášok. Viackrát už nie, ďakujem.

mamuch321
autor
29. aug 2023

@pillowtalk uz sme boli vyskúšať a čoko super - presne takú mám rada - ale ten malinový prášok si mohli odpustiť a pridať šľahačku 😂