Prosím vás, musím ísť s ročným synčekom k detskému urológovi v Banskej Bystrici. Detská lekárka nás poslala do Rooseveltovej nemocnice, a tam vidím že robia dvaja lekári. MUDr. Dobríková a MUDr. Jonáš. Máte s niekým z nich skúsenosti? Záleží mi hlavne na prístupe k deťom. Ďakujem 🙂
Tiez mame velmi dobru skusenost s MUDr. Dobrikovou.
Aj my sme objednaný ku páni doktorke Dobrikovej . Tiež som počula že je to dobrá, milá doktorka hlavne k deťom tak uvidíme .
Ahojte...syn je tiež objednaný od októbra na 10.1.máme len dátum, nie hodinu, hovorili nám, že týždeň pred termínom si máme zavolať, či to platí. Len sa neviem dovolať. Išli ste tam hneď ráno na 7:00 hod. alebo ste boli objednaní na konkrétny čas ? Ďakujem 🙂
@veronica23 Ahoj,my sme mali vymenný lístok od našej detskej lekárky.Objednali sme sa telefonicky,cca v októbri a termín sme dostali na január.Ale závisí asi od akútnosti problému.
@tata1401 Ahoj. Závisí aký problém máte....syn tam išiel s nezostúpeným semenníkom. Išlo len o vyšetrenie v ordinácii, pohmatom z vonka. Nič bolestivé, ani nepríjemné. Pani doktorka aj sestrička boli veľmi milé. Aj operácia bola v pohode, ráno prijatý, cca hodinka zákrok v celkovej narkóze. Ešte v ten deň sme išli domov.
@viki128 pani doktorka dobríková je naozaj skvelá lekárka hlavne čo sa prístupu k detičkam týka. Ja som z návštevy urológiu bola na nervy už týždeň do predu čo bude. Malý pustil rev ako diviak len keď sme ho položili na posteľ, no napriek tomu si s ním doktorka poradila, radšej počkala kým sa upokojí a až tak vyšetrovala.