Detská pediatrička - Banská Bystrica

xtina1711
11. okt 2021

Ahojte baby🙂 viete mi odporucit dobru pediatricku tu v BB? Dakujem🙂

mauduska
11. okt 2021

Myslím že Bíliková (?) sa volá. Každopádne má ordináciu namiesto Dr. Zajacovej ako je Hušták, tak tam blízko smerom na Strieborné námestie kebyže ideš.
Sú tam dve doktorky, s tou druhou skúsenosť veľmi nemám, ale vraj je aj tá dobrá. Bíliková je super, moji mladší súrodenci sú u nej a sú spokojní všetci, aj mamina. 🙂

tanyan
13. okt 2021

Záleží aké máš priority - komunikácia s rodičom, správanie k deťom, možnosť dovolať sa alebo telefonicky konzultovať, možnosť objednania na presný čas (reálne dodržaný), konzervatívny verzus alternatívny postup pri liečbe, postoj k očkovaniu, lokalita...
Čo jednému vyhovuje, môže iného privádzať do šialenstva...

zaba22
2. nov 2021

@tanyan prosím ťa a vedela by si poradiť s konkrétnymi parametrami? Komunikácia mailom, ideálne aj možnosť objednať sa na čas, alternatívnejsi prístup, slušná komunikácia, lekár,ktorý nič nezanedba.. lokalita má až tak netrápi.

tanyan
3. nov 2021

@zaba22 My chodíme k Eve Ravasovej v Podlaviciach a som spokojná. Posielala som jej napríklad rozhodnutie RUVZ mailom (do evidencie), telefonicky sme sa u sestričky dohodli na presný termín (odchýlka v realite v rámci tolerancie), diskusie sú na úrovni a rešpektuje aj názor rodiča a je schopná a ochotná diskutovať, predpísala napríklad Uniflox do nosa namiesto širokospektrálnych ATB...
Neriešili sme nejaké komplikovanejšie veci zatiaľ.
https://eravasova.sk/