Bývanie v Selciach pri Banskej Bystrici

zaba22
2. nov 2021

Ahojte,prosím,aké je bývanie v Selciach pri Banskej Bystrici? Fakty mám zistené, skôr ma zaujímajú dojmy, reálne skúsenosti, aké je zloženie obyvateľstva, koľko je tam mladých s deťmi, či tam nesmrdi skládka a ako to s ňou vlastne je. Ďakujem krásne ❤️❤️

monka7
7. nov 2021

myslíš skládku smetisko v Šalkovej? skôr tu býva pri nizkom tlaku cítiť biotika... nikdy som si nevšimla, že by bolo cítiť skládku a to tu žijem celý život,je to bežná dedina, sto ludí sto chutí, záleži akých susedov chytíš a ako si odolná :D posledné roky viac mladých rodín, aj detí je viac ako pred 15 rokmi... už je to anonymnejšie ako kedysi ale stále sa drží klasická dedinská atmosféra

anyvictory
7. nov 2021

@zaba22
@monka7
Skôr asi pani/slečna mysli Selce čo sú vedľa Nemiec a Senice. My sme bývali síce v Nemciach ale páčilo sa mi to že blízko mesto ale za domom už príroda. Dalo sa ísť prejsť na luky a určite väčší kľud ako niekde na sídlisku alebo v centre mesta. Toto je rovnaké aj pre Selce

monka7
7. nov 2021

@anyvictory ved pri BB iné Selce nie sú, a jedinná skládka je za Selcami smerom na Šalkovú, je to kataster Seliec ale bližšie k Šalkovej...

anyvictory
7. nov 2021

@monka7 pardon, lebo napísali ste že v salkovej preto má to zmiatlo. Biotiku som nikdy necítila skôr smrad ked hnojili polia 😂

markaterka
7. nov 2021

@monka7 a ako je to tam s doktorom, obchodmi?

monka7
8. nov 2021

@markaterka detska lekarka chodi poobede inak ordiunje doobeda v poliklinike v Sásovej, dospelácka je ale taká už za zenitom... zubárka tiež taká že toto si ja radšej riešim v BB.... obchody super, dva súkromné mini, fresh a jednota, plus železiarstvo kde máš mimi papierko, kuchynku a serepetičky do domacnosti....

simca06022011
8. nov 2021

Selce-nemce su ok, je tam v podstate vsetko zakladne. A do BB je to blizko, spoj autobusovi mestsky pravidelne chodi, ziadny problem. Na kraji sasovej, co je tiez blizko je billa, lidl... V pohode.

markaterka
8. nov 2021

@monka7 mňa hlavne zaujíma všeobecný lekár pre dospelých.

monka7
9. nov 2021

@markaterka ta je katastrofa aspoň za mňa, kedysi som k nej chodila ale ešte na výške som od nej odišla... našla som si inú dr. v BB