Bounce Park Banská Bystrica

16. okt 2024

Prosím Vás, ako to tam funguje? Chcem ísť s deťmi ale som trochu zmetená z nákupu lístka cez internet.
Rozmiem tomu tak, že sú tam rozne zony a na kazdu je potrebne si kupit listok?
Vstup je iba na celu hodinu?
Cize, ked miniem prvu hodinu, dajme tomu od 10-11, mozem sa potom presunut hned na dalsiu, ci tam musim dajak cakat?
Je potrebna rezervacia vpredom? Ci pridem, vyberiem zony a idem?
A dospela osoba, ako dozor, caka kde? Ci to si musim pre seba tiez kupit vstup?

Vdaka

marth16
16. okt 2024

Lístok sa dá kúpiť priamo na mieste. Odporúčam prísť skôr, vypisuje sa tam papier nejaký, už si nepamätám čo to bolo zač. Majú tam tie zóny ale dá sa kúpiť naraz napr na trampolíny a lezecké steny. Kúpiš lístok dajme tomu na 2 hodiny a počas nich môžu chodiť aj loziť aj skákať. Priamo v aréne je kaviareň kde môžeš sedieť. Vtedy vstupné neplatiš. Ak by si chcela ísť za nimi musíš si kúpiť vstupenku. Skús pozrieť aj cez Zľavomat či nemajú nejakú ponuku. Raz sme vychytali tak vstup za super cenu

marth16
16. okt 2024

@marth16 a áno vstup začína vždy v celú hodinu

autor
16. okt 2024

@marth16 aha, takže, on môže chodiť z jednej zóny do druhej

A teda, ak je napr.na dve hodiny, tak môže byť 1,5 hod v jednej a 0,5 v druhej? Či je to hodina a hodina?

marci77
16. okt 2024

bud si kupite iba listok do jump areny aleb iba listok do tej kids casti pre mensie deti.....neda sa chodit na 1listok medzi tymito castami
ak si dobre pamatam
kolkorocne deti to budu, co tam pojdu?

zuzubb007
16. okt 2024

Buď lístok na jedno alebo druhé, nedá sa kúpiť a behať po celom areály, čo je za mňa veľké mínus, aj ceny sú tam fajne pribite, rodič je normálne vo vnútri dá si čaj, kávu a kuka na deti, odporúčam kupit cez net lístky platí sa na presnú hodinu treba si to odsledovat, na začiatku sa vypisujú údaje o dieťati, keby sa daco stalo, že ste podpísali súhlas

jarmila2010
16. okt 2024

Je ponuka na zlavomate...tiez som pozerala na vikend,ale nakoniec asi pojdeme inde

marth16
16. okt 2024

Teraz pozerám že to kombo ide asi iba ak máte poukážku napr cez ten Zľavomat. Najlepšie je pozrieť si všetko na stránke. A ešte ak sú menšie deti musia mať dozor ktorý si samozrejme platí.na to som zabudla lebo náš má už 11 rokov tak som toto neriešila

marth16
16. okt 2024

A teda za tie 2 hodiny si to striedal ako chcel, chodil aj loziť aj skákať. Oni dostanú náramky ktoré im budú otvárať "brány"