Ahojte, poznáte niekto tento park? boli ste tam? boli ste spokojní? Dík
Top top top 👌
mna to nenadchyna, ale dcera tam bola par krat s kamoskami a uzili si 🙂
bola som raz, ale cez prázdniny, takže to tam bolo nabité. Na trampolínach sa nedalo skoro skákať, lebo tam bolo veľa detí a hrozil úraz. Takže ak, tak mimo nejakých sviatkov a prázdnin. Na môj vkus dosť drahé.
@alias313
@sasitimi17 Ďakujem🙂, zajtra sa tam chystáme ale už dopredu sa obávam, syn je autista takže všetko len tak skúšame že kde by sa aspoň trocha mohol cítiť dobre, keďže miluje trampolíny a preliezky..tak uvidím
@pkgirl30 môjmu synovi sa tam veľmi páčilo, vyskakal sa, červený bol ako rak, ja som tam bola už po hodine ohučaná a to sme boli keď bolo menej detí. Pri vstupe sa pripravte na tlačenicu, ak máte kúpenú vstupenku online ide to rýchlo, tam po predložení vstupenky ešte vypisujete jedno tlačivo a dajú vám náramky. Treba protismykove ponožky, dajú sa tam aj kúpiť, vy si môžte aj šľapky alebo tenisky na prezutie, prip.videla som aj s navlekmi.
@pkgirl30 ak by bolo nahodou na syna prilis vela ludi zajtra, tak odporucam ist cez pracovny den. To tam nieje ani noha, budete mat cely bounce park iba pre seba.
@paradajkova áno, asi to tak aj dopadne že nabudúce radšej počas týždňa
@pkgirl30 ahoj naše deti chodia pravidelne a sú maximálne spokojné. Chodia na jump a vedia sa tam parádne vyblázniť a my si zatiaľ v pohode posedieť na kávičke 😉