Bounce park Banská Bystrica

pkgirl30
16. nov 2023

Ahojte, poznáte niekto tento park? boli ste tam? boli ste spokojní? Dík

alias313
16. nov 2023

@pkgirl30 ahoj naše deti chodia pravidelne a sú maximálne spokojné. Chodia na jump a vedia sa tam parádne vyblázniť a my si zatiaľ v pohode posedieť na kávičke 😉

sasitimi17
16. nov 2023

Top top top 👌

simca06022011
16. nov 2023

mna to nenadchyna, ale dcera tam bola par krat s kamoskami a uzili si 🙂

btus
16. nov 2023

bola som raz, ale cez prázdniny, takže to tam bolo nabité. Na trampolínach sa nedalo skoro skákať, lebo tam bolo veľa detí a hrozil úraz. Takže ak, tak mimo nejakých sviatkov a prázdnin. Na môj vkus dosť drahé.

pkgirl30
autor
16. nov 2023

@alias313
@sasitimi17 Ďakujem🙂, zajtra sa tam chystáme ale už dopredu sa obávam, syn je autista takže všetko len tak skúšame že kde by sa aspoň trocha mohol cítiť dobre, keďže miluje trampolíny a preliezky..tak uvidím

slavkadi
16. nov 2023

@pkgirl30 môjmu synovi sa tam veľmi páčilo, vyskakal sa, červený bol ako rak, ja som tam bola už po hodine ohučaná a to sme boli keď bolo menej detí. Pri vstupe sa pripravte na tlačenicu, ak máte kúpenú vstupenku online ide to rýchlo, tam po predložení vstupenky ešte vypisujete jedno tlačivo a dajú vám náramky. Treba protismykove ponožky, dajú sa tam aj kúpiť, vy si môžte aj šľapky alebo tenisky na prezutie, prip.videla som aj s navlekmi.

pkgirl30
autor
16. nov 2023

@slavkadi vďaka za info, dobre vedieť

paradajkova
16. nov 2023

@pkgirl30 ak by bolo nahodou na syna prilis vela ludi zajtra, tak odporucam ist cez pracovny den. To tam nieje ani noha, budete mat cely bounce park iba pre seba.

pkgirl30
autor
16. nov 2023

@paradajkova áno, asi to tak aj dopadne že nabudúce radšej počas týždňa

slavkadi
20. nov 2023

@pkgirl30 no ako sa mu páčilo?

pkgirl30
autor
20. nov 2023

@slavkadi bohužiaľ neboli sme😔 .... syn aj ja sme ochoreli...asi to tak malo byť a máme dôvod sa tam vrátil lebo ja som si Bystricu veľmi obľúbila