cauky ideme kupovat bytik v bb v sasovej ale to okolie ma zaujima viem ze ludia su rozni vsade ale ake mate skusenosti a podobne budem vdacna byt bude v okoli chabaneckej takze nie tam hore na rudohorskej kde je panelak na panelaku... vyhlad z okna mame nadherny na hory a pred oknami ziadny dalsi panelak je tu vela zelene uz len skusenosti dlhorocnych obyvatelov ma zaujimaju dikycko
za mňa Sásová super - do mesta v pohode autobusom, alebo pešo ako prechádzka, blízko príroda, plná obč. vybavenosť. Nám sa toto sídl. páči. Hlavne tá príroda je super - na lyže, na beh, na prechádzky, na opekanie - krásne miesta sú smerom na ranč na kopci.
Záleží kde v Sásovej 🤷♀️. Je rozdiel bývať v hore v Sásovej a je rozdiel bývať dole v časti Rudlová t.j.po ulicu Ďumbierska.
Ja bývam na zaznávanej Tatranskej a som tu veľmi spokojná. Obchody po ruke, príroda na skok. Chabenecká je nižšie. Kolega býval na Ďumbierskej, čo je kúsok od Chabeneckej a tiež bol spokojný. Je tam dosť zelene, detské ihriská, blízko do mesta. Hore ja kopci je škola. Podľa mňa budeš spokojná.
my bývame v RD síce Rudlová ale na chabenecku vidím z okna a predtým sme bývali na Karpatskej,ked to porovnávam v tejto časti mi je lepšie.blízko školy,mhd,máme tu aj lukypekne blízko,miesta na prechádzky-kým som nemala nohu kaput,chodili sme peši do mesta,do priechoda cez luky.Táto štvrť je myslím viac fajn ako vrch sasovej,vačší kľud tu je
Ahojte, skupinovú diskusiu na tému Ako vnímajú mladí ľudia a ich rodičia kvalitu stredných odborných škôl hľadám študentov SOŠ a aj rodičov z BB a okolia. Jedná sa o prieskum, vyjadrovanie svojich názorov k tejto téme. Skupina sa bude konať v BB, v stredu - 18.10., skupina rodičov o 16:30 a následne skupina ich detí o 18:15, trvanie 60-90 minút. Odmena na ruku pre každého je 30 €. Rodičia nesmú byť učitelia! Miesto upresním.
Ja som vyrastla v sasovej a moja mama tam zije doteraz. Co chces vediet? Je to najvacsie sidlisko v BB s plnou obcianskou vybavenostou, dobrym spojenim MHD...