Ahojte dámy,
rada by som synovi (v novembri 4 roky) vybrala krúžok, na ktorom sa venujú tancu a spevu. Malý je raketa, má veľmi rád hudbu, je dosť extrovert a má dobrú pamäť a aj rytmus celkom. Rozmýšľam, či ísť cestou ľudového súboru alebo nejakého tanečného štúdia. Samozrejme nečakám žiadne zázraky, skôr dobrú zábavu a takú všeobecnú pohybovú prípravu a časom sa uvidí, či ho to naozaj chytí. Máte s niektorým konkrétnym krúžkom v BB dobré skúsenosti? Budem vďačná za každé info. A takisto ak máte skúsenosť s angličtinou pre takýchto drobcov, budem veľmi rada, ak napíšete.
Ďakujem 🙂.
Odporúčam Sonyta music.
http://www.sonytamusic.sk/index.php?stranka=pro...
Majú veľmi dobrú anličtinu (Helen Doron) a tiež majú v ponuke Minidisco.
Na cudzí jazyk nikdy nie je priskoro a Helen Doron je fajn - odporúčam zavolať a dohodnúť si ukážkovú hodinu.
Mam 4r,syna. Odporucila by som ti radstj ludovym smerom z dovodu, ze tam chodi tradicne aj dost chlapcov (oproti inym tanecnym vratane moderných). Aspon z mojho prieskumu. Aby tam mal syn kamarata.
K angličtine: vzhladom k veku by som neinvestovala hory doly a prihlasila ho na, anglictinu v centre volneho casu. Je to dotovane mestom, rodic plati par eur pol rocne a uprimne, tie pesnicky, farby a zvieratka sa nauci aj tam.
Nie som ale z bb, tak presne odporucenie nemam, iba tieto postrehy