Ahojte,
Rozmýšľam nad štúdiom filmovej scenaristky na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Popravde, nie som si veľmi istá, či tam chcem ísť. Odrádza ma, že daná škola nemá vybudované "veľké meno", ani o nejakých významnejších absolventoch som sa zatiaľ nedozvedela. Plus, konkrétne mi školu znechutil aj prístup jedného pedagóga na konzultáciach.
Ale možno sa mýlim a škola je to dobrá. Má niekto s ňou skúsenosti? Chodil/chodí tam niekto? A teraz ani nemyslím iba FDU,ale celú AKU všeobecne. Aké to tam je?
A ak by som tam isla, dalo by sa po roku prestúpiť na VŠMU?
Ďakujem za odpovede
Prestúpiť asi nie... budeš musieť ísť znova na prijímačky a začať od 1. Ročníka. Inak AKU ma skvele vybavenie, je kompletne po rekonštrukcii. Je to nová pekná budova. Učebne kvalitne vybavené
Ahojte, skupinovú diskusiu na tému Ako vnímajú mladí ľudia a ich rodičia kvalitu stredných odborných škôl hľadám študentov SOŠ a aj rodičov z BB a okolia. Jedná sa o prieskum, vyjadrovanie svojich názorov k tejto téme. Skupina sa bude konať v BB, v stredu - 18.10., skupina rodičov o 16:30 a následne skupina ich detí o 18:15, trvanie 60-90 minút. Odmena na ruku pre každého je 30 €. Rodičia nesmú byť učitelia! Miesto upresním.
Ver tomu, že ti "bezvyznamni" absolventi sú súčasťou divadiel a mnohí dokonca aj hviezdia v slovenských seriáloch. Hrali vo filmoch, sú v rádiách, robia dabing. Jedna "bezvýznamná" absolventka sa vola Sima Martausova (magušinova)