3D ultrazvuk v Roosveltovej nemocnici v 20. týždni

any3108
9. jan 2024

Dobrý deň, viete mi prosím povedať, ako to funguje v roosveltovej nemocnici v BB, viem že robia morfologicke sono v 20tt. (3D) v ambulancii rizikovej gravidity, ale môžem sa tam objednať aj keď nemam rizikové tehotenstvo? Treba mi k tomu výmenný lístok od obv.gynekologa? Koľko sa dopláca?
Môj gynekológ mi odporučil ísť na morfologicke sono k MUDr. Grochalovi, ale do 20. tt môjho tehotenstva nemajú voľný termín.

lilli110
9. jan 2024

@any3108 Ja som tam bola nedavno v novembri, len mna tam odporucil koli veku dr na amniocentezu a po zakroku, ked boli po tyzdni vysledky, robili mi 3D sono. Cize na prvu otazku ti neviem odpovedat. Nedoplacala som vsak vobec nic, doktorka bola skvela. A povedali mi, ze ak chcem, mozem sa objednat aj v 30tt, ze tam staci 2 tyzdne predtym zavolat. Tak tam skus pripadne zavolat a povedia ti. Aj sestricka bola velmi mila. Ak tam pojdes, zober si aj usb kluc...nahraju ti to 🙂

any3108
autor
9. jan 2024

@lilli110 ďakujem, ja nemám našťastie žiaden zdravotný dôvod (zatiaľ a dúfam, že to tak aj zostane). Viem, že robia aj inde v BB 3d sono, ale cenovo sú porovnateľný s MUDr. Grochalom, tak preto sa pýtam práve na roosveltku. Tak skúsim zavolať.