Prosím poraďte mi volakeho dobrého zubára ktorý by mi urobil zubky v Banovciach nad Bebravou
@miskasiska to má zoberie aj keď k nemu nepatrím mixova zubárka onedlho bývalá mi pokazila zuby
@simkovamaria1983 Neviem, treba mu zavolať.
@simkovamaria1983 mne ich pokazil ten Bednar...
Dobrý deň,kam ste nakoniec deti dali? Vedeli by ste odporučiť?Ja by som zvážila aj TN alebo TO, ale ani tam nemám referencie.
V BN dobrý zubár nie je. Skôr TN tie väčšie kliniky
@simkovamaria1983 ani ja so synom nemame dobré skusenosti so zubarom v BN. Chodili sme Pastierikovi. Mozno bol dakedy dobrý, ale žiaľ už je starý a možno si nevšimol. Mne zopar zubov opravoval až ich bolo treba vytrhnúť. Keď takto zacal liecit syna, dlho ho bolel zub, vraj sa uz neda zachranit, že ho treva vytrhnuť. Presli sme do TN a tam sa nas pytali preco treba ten zub vytrhnut? Po vyšetrení objanili 3 kazy na vedlajsich zuboch.
Prestupila som aj js a mne nasli 4 zle urobené blomby. Pod ktorími mám tiez už kazy.
@nene_mamina dobrý a komu chodíte?
@janin26 teraz chodime do Trencina do zubnej kliniky U. S. Center. Je tam nadstandardna starostlivost, takže za opravu si dosť zaplatím. Ale stale lepšie, ako chodiť k zubárovi ktorí nič nerieši a zuby sa kazia až do štádia, že zacnú boliet a zapalia sa.
MDDr. Peter Bednár