Ahojte baby nežijete nejaká náhodou na Gold coaste ? Najlepšie taka ktorá má aj deti ? A chodiť občas vonku z deťmi ďakujem 😁😍
@berenika39 áno , hľadám niekoho kto by rad chodil na kávu 😅
Je tam cesko-slovenska komunita. Neviem, ako funguju, ale robievaju napr. Mikulasa pre deti. Skusala si najst fb skupiny?
@zuzanaete áno ale večinou starší ľudia tam chodia 😊 myslela som si že tu niekto môže byt na modrom koniku 🙂)
@2reperka55 Prosím, definuj, čo sú to pre teba starší ľudia 😀 ?
@rawmamka - šak starší ako ona nie? 🙂
to mi pripomenulo, ako moja svagrina kedysi davno po nastupe na vysku mala jednu vyucujucu a stale ju oznacovala ako starsiu, az kym som nezistila, ze ta zena mala 27 rokov, takze vsetko je relativne🙂
moj takmer 80 rocny otec bol nedavno jednym o dost starsim panom na ulici osloveny, ze "chlapce, porad mi ..." 🙂
Skusala si skupinu Cesi a Slovaci na Gold Coast a Brisbane? Alebo Cesi a slovaci v Australii? Tam ta vedia nasmerovat na niekoho.
Viem ze je tam dost cesko slovenskych rodin.
Skúšala som tu stránku ale nemám šťastie každý je v inom meste , a k tým starším ľuďom znamená 60/70 rokov 😁 ja mám 25 rokov tak nemám proti starším nič mám ich rada ❤️ Ale skôr potrebujem pre malú niekoho aby spoznala aj Slovensku reč ľudí a pod ….
Žiješ v Austrálii?