Ahojte baby, tie čo ste mali zvýšený prolaktin, podarilo sa Vám po jeho znížení otehotehotnieť? Mám 4 neúspešne vklady za sebou z toho jeden MA😭 posledné embryo mám 🙏
Ja som uzivala pol roka medocriptine. Hodnota sa mi znizila asi po mesiaci uzivania, upravila sa mi po par mesiacoch ms, prirodzene som sice neotehotnela, uz sa mi nechcelo dalej cakat, tak sme sli na vklad a bol uspesny ☺️
@janickamalicka1988 jeeej to je super - gratulujem - mne dali norprolac....potm ma tiež čaká vklad, len chcem mať všetko ok.....snáď sa mi podarí. To bol Tvoj prvý vklad? kam chodíš do akého centra?
@mimusina moj 4.vklad. Najskor som chodila do RF Brno 3vklady, potom som sla do noveho IVF do RF Martin.
@mimusina ahoj áno už mám dcérku po 4 rokoch trápenia a snaženia ,hodnotu si už presne nepamätám ,lebo vyšetreni som mala strašne veľa ...a pri medokriptine som stále grcala fuuj až mi je zle keď si na to spomeniem ....ale vraj zaberá najlepšie tak neviem a ešte vraj som mala stres stavali sme domček tak neviem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimusina mne áno a to prirodzene. Liečili mňa liekom medokriptin