Zvýšený anti-fosfatidyl etanolamín screen

semisa
16. máj 2018

Ahojte neviete prosim vas niektora co znamena anti-fosfatidyl etanolamín screen ... mam ho zvyseny referencne hodnoty su do 15 a ja mam vyse 40...a neviem preco .. mala som aj zvysene NK bunky a tie uz nemam..sdoktorka ma dovolenku tak to tak skoro nezistim. Dakuje.😊😘😘😘

mariannamk
19. máj 2018

@semisa lekari to pri snazeni o babo hodnotia z pohladu uhniezdenia, kde vyssie hodnoty mozu poukazat na problemy s uhniezdenim resp. neuhniezdenie. "Lieci sa" to anopyrinom ci nizkomolekularnym heparinom (Clexane, Fraxiparine a pod.)

semisa
autor
21. máj 2018

@mariannamk dakujem velmi pekne... konecne viem co to znamena

lienkavax
4. sep 2018

Ahojte, ja mam za sebou 2x IUI, 2x neuspesne IVF (ICSI). Tak sme na odporucenie absolvovali vsetky vysetrenia a na repr.imunologii mam okrem zvyseneho RNP ENA, aj latky proti fosfatidyletanolaminu. Hodnota ma byt do 15 a ja mam 33,5. Lekarka mi chce tiez nasadit Anopyrin (hoci vysledky z hematologie boli negativne na trombozu). Ako dlho cca trva liecba s Anopyrinom prosim vas ? Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre