Zvýšená teplota týždeň po intrauterinnej inseminácii

foxylis
13. mar 2012

Ahojte, dievcence..🙂 Som tyzden po iui a mam od prveho dna iui stale zvysenu telesnu teplotu (nie bazalnu), ktora sa pohybuje v rozmedzi 37,2 - rano, 37,5 - vecer. Ziadne ine priznaky nemam, tak neviem, ci by som sa mohla tesit, ze bude babo, alebo co to vlastne je?? Zvysenu teplotu nemavam, nie takto dlho a uz vobec nie sposobom,ze sa citim v pohode🙂 ked som chora,tak uz pri 37,2 ma to sklati do postele s bolestou hlavy. Budem velmi rada, ak mi napisete svoje nazory, lebo ja som uz uplne zblbnuta a potrebujem vediet nestranny nazor🙂 dakujem. 😀

jespera
13. mar 2012

netusim, ale ked je zvysena od prveho dna IUI - pochybujem ze hned po IUI priznak tehotenstva....skus zavolat do centra a opytat sa sestricky...

foxylis
autor
13. mar 2012

aj som volala, lebo si myslim,ze zvysena teplota nie je ok, ale tam mi dokopy nic nepovedali. Vraj si ju mam len merat a ked bude nad 38, tak si dat paralen.. 😖

elli333
14. mar 2012

@foxylis paralen zle pôsobí na uhniezdovanie a udržanie bábatka..paralen si môžeš dať až ked bude bábo bezpečne uhniezdené,viem to od svojej doktorky takže pozor nato 😉 samozrejme ani teplota nie je dobrá ale kým fakt nebude tých 38 tak si radšej paralen nedávaj

foxylis
autor
14. mar 2012

@elli333 Dakujem, Elli..🙂 teplota mi uz klesa..rano som merala po 1x bazalnu a ta bola 37, tak neviem. Som len sedem dni po oplodneni, tak mozno z toho vzrusenia mi to stuplo 😀 . Kazdopadne, paralen nebudem brat, dam na teba 🙂

lohrien
18. máj 2012

Ahoj dievky, tak ja mam tiez zvysenu vecer teplotu okolo 37,2 - 3, som 10 dni po IUI, moze to nieco znamenat?
pobolievaju ma aj vajecniky, ale iba miestami ... Dik za odpoved.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre