Ahojte, dievcence..🙂 Som tyzden po iui a mam od prveho dna iui stale zvysenu telesnu teplotu (nie bazalnu), ktora sa pohybuje v rozmedzi 37,2 - rano, 37,5 - vecer. Ziadne ine priznaky nemam, tak neviem, ci by som sa mohla tesit, ze bude babo, alebo co to vlastne je?? Zvysenu teplotu nemavam, nie takto dlho a uz vobec nie sposobom,ze sa citim v pohode🙂 ked som chora,tak uz pri 37,2 ma to sklati do postele s bolestou hlavy. Budem velmi rada, ak mi napisete svoje nazory, lebo ja som uz uplne zblbnuta a potrebujem vediet nestranny nazor🙂 dakujem. 😀
aj som volala, lebo si myslim,ze zvysena teplota nie je ok, ale tam mi dokopy nic nepovedali. Vraj si ju mam len merat a ked bude nad 38, tak si dat paralen.. 😖
Ahoj dievky, tak ja mam tiez zvysenu vecer teplotu okolo 37,2 - 3, som 10 dni po IUI, moze to nieco znamenat?
pobolievaju ma aj vajecniky, ale iba miestami ... Dik za odpoved.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
netusim, ale ked je zvysena od prveho dna IUI - pochybujem ze hned po IUI priznak tehotenstva....skus zavolat do centra a opytat sa sestricky...