Zrušenie vkladu

kristinapa06
14. dec 2023

Ahojte stalo sa vám že vám určili dátum vkladu a v ten deň vám ho kvôli niečomu zrušili ? Mám mat vklad 18.12(pondelok) naposledy som bola na kontrole 6.12 sliznica 5,4mm dnes som bola u môjho gynekológa na preventívne a spýtala som sa ho či by mi vedel kuknúť sliznicu a stále je 5,4mm 🫣

bejbs123
14. dec 2023

No pri takej nizkej sliznici by som do vkladu ani nesla a radsej by som to odlozila

zojanka
14. dec 2023

@kristinapa06 Od 6.12 do dňa vkladu - 18.12 si nemala žiadne kontroly? To mi príde teda dosť neprofesionálne a zvláštne. Bola som vo viacerých centrách a s týmto som sa nestretla. Zajtra zavolaj do centra a povedz že si bola u svojho gyn a že ti nameral nízku sliznicu. Nieže v pondelok ráno rozmrazia embryo zbytočne.

kristinapa06
autor
14. dec 2023

@bejbs123 ďakujem 🙏

@zojanka Áno aj mne to prišlo divne lebo mala som mat vklad minuly mesiac a chodila som na kontrolu každý druhý deň no zrušili mi vklad presne kvôli nízkej sliznice s teraz som bola 6 teho na kontrole a teraz som si spomenula že som tam ešte bola 8.12 na kontrole a tam mi už povedali že teda 18teho je vklad ale od 8meho sa mi vôbec sliznica nezmenila tak nechápem 🤷🏼‍♀️

stellarstar
14. dec 2023

Toto riešiť s car, zajtra zavolaj a ost ku nim na KO veď potom zbytočne rozmrazia a znovu zamrazit nejde

kristinapa06
autor
14. dec 2023

@stellarstar budem tam volať určite. Ďakujem 🙏

zojanka
14. dec 2023

@kristinapa06 No mne to príde ako veľmi dlhá doba bez kontroly. Trvala by som aby ma pozreli ešte pred rozmrezením embrya. Máš cyklus s estrofemom? Progesterón ti kázali brať?

kristinapa06
autor
14. dec 2023

@zojanka áno estrofem 4x2
9.12 som si pichla gonasi a od 13teho si vkladám do pošvy progestanelle 2-0-2

kristinapa06
autor
14. dec 2023

@zojanka a počas menštruácie 30.11 som si pichala Meriofert 75

zojanka
14. dec 2023

@kristinapa06 no určite ráno volaj a požiadaj o tú kontrolu. Držím palce

kristinapa06
autor
15. dec 2023

@zojanka volala som že v pondelok ráno 8:30 mi spravia ešte kontrolu 🙏

zojanka
15. dec 2023

@kristinapa06 super ☺️ držím palce 🍀🍀🍀 tiež máme doma dieťatko po IVF 😉

kristinapa06
autor
15. dec 2023

@zojanka gratulujem ❤️🍀 a na ktorý vklad sa podarilo ? ❤️

zojanka
15. dec 2023

@kristinapa06 tretí vklad

lubka
28. okt 2024

Ahojte, prosím vás. Rozmýšľame s partnerom že by sme prerušili stimuláciu na a vklad IVF a ešte skúsili iné možnosti. Dá sa prerušiť stimulácia / IVF ? ( mám za sebou len jedno podanie hormónov/ tým myslím len jednu striekačku som minula). Máme podpísané prvé papiere. Ostatné súhlasy (narkóza,darcovstvo...) sme ešte neodovzdali podpísané. Dá sa urobiť ešte odklad poprípade úplné zrušenie? Aké sú podmienky/ poprípade sa platí za odklad/zrušenie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre