Zrušenie uloženia embrya

lellla
13. jan 2021

Ahojte prosím vás máme ešte jedno embryo zamrazene ale keďže som.ostala tehotná prirodzené druhý krát tak sme ho chceli buď darovať alebo teda ukončiť mrazenie aby sme nemuseli platiť( je to pre nás teraz dosť peňazí) v papieroch máme napísané že osobné musíme prísť a chcem vedieť či sa dá teeraz keď je zákaz chodiť po iných okresoch a je covid atď.ci sa tam dostaneme alebo ako to mám vyriešiť???vďaka

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisa_s
13. jan 2021

Nechcete pockat aspon do porodu, ci bude vsetko v poriadku? Predsa len, hocico sa moze stat do konca tehotenstva, aj ked vam to samozrejme neprajem

lellla
autor
13. jan 2021

@sisa_s aj nad tým sme uvažovali ale momentálne je situácia kedy jednoducho nemáme.na to aby sme dali 120€ 🤦a ja osobne som popravde chcela len jedno dieťa mne už by stačilo 😂a potom prišlo prekvapko ...dúfam že sa už nič za tie 3 mesiace nestane babatinku v brušku ♥️

lellla
autor
13. jan 2021

@bambulienka25 vďaka zajtra zavolám teda

sterea
13. jan 2021

@lellla -nezaplaťte, keď nemáte peniaze, bez vášho súhlasu nemôžu s embryom nič urobiť. Zaplatíte, keď budete mať peniaze. Zas aby sme sa rozumeli, zaplatiť to musíte, ale ak rok nezaplatíte, tak sa myslím nič nestane. A chcete embryá darovať, alebo zlikvidovať, treba overený súhlas.

lellla
autor
14. jan 2021

@sterea ďakujem dnes som si tam radšej volala..no ledva som sa dovolať ale už som to vyriešila vďaka

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre