Diphereline tie potrebujem jednu krabicku komplet a Menopur 14praskov
Ahojte, prosim neostal niekomu Menopur? Neriesime to cez poistovnu, tak skusam kupit aj tymto sposobom... Dakujem..
Zostali mi 3 prášky Menopur a 5 injekcií Dekapeptyl.
Ak niekomu ostal menopur budem potrebovat nejakych par kusov idealne BA a okolie
marrad, neviem ci este potrebuješ menopur HP 75 I.U., ak áno ja mám 8 kusov. Som z NR.
Ahojte, ja mam menopur (75 IU x10 - nepouzity / neotvoreny) - kvalitne udržiavaný v chladničke, expirácia 09/13 a pracujem v BA, niekedy cestujem aj na vychod....na cene sa vieme dohodnut....
Ahoj, mam zaujem o menopur, ak je to este aktualne, som z ke, 🙂
ahojte, mne ostali menopur 600, dve krabice. sú udržiavané v chladničke. expirácia je do marca 2015. cena dohodou. som z ba. viem dopraviť aj do košíc. pravidelne tam cestujeme.
ahojte, mám 1 krabicu menopur 600, skladovaná v chladničke, exp. do 2015. Viem dopraviť do košického alebo prešovského kraja.
ahojte, ja by som potrebovala merional, ma niekto, dakujem 🙂
Ahojte mám na predaj menopur 600 neotvorený v chladničke exp do 2015
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne ostali injekcie Gonal,ešte neotvorené,ak by mal niekto záujem..su do apríla 2012..je mi luto,ak by mali prepadnuť..