caute baby v maji sme boli na IVF . dovtedy som mavala cyklus 28-29 dni, po neuspesnom IVF si kramy chodia raz za 28 dni, inokde az po 31dnoch je to podla vas OK ma niekto podobnu skusenost?
cigaretka nemam skusenost ako je to presne po IVF no vlani po stimulacii clostilom sa mi cyklus totaln rozhadzal a aj dost predlzil, dovtedy som mala 29 a potom od 30 do 34. Podla mna to telo je z tych hormonov zblbnute a neviem ci sa to vrati do normalu.
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
inak tu je taka tema skus tam mozno nieco najdes
baby a kedy je podla vas casi ist na vyvolavacku? v tej suvislosti mi viete poradit nejakeho normis gynekologa v ba?
ja som isla z vlastnej iniciativy, mala som obavy ci nie som tehotna a aby bolo vsetko o.k, lenze na ultr.nebolo nic vidno, gyn.mi povedal, ze musime cakat lebo sliznicu mam bud na tehu alebo na zdravotny problem tak mi pichli Agolutin a cakam...
nemko a neskusala si test ja som testla uz dve krat a negativ tak sa obavam zdravot problemu
negativne
a prave dorazil menzes - konecne
nemko a aj ti zavidim strasne sa mi nechce k lekarke na vyvolavacku brrrrr. som neverila ze raz budem aj za ktamy vdacna............
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som mala IVF 09/09, ET bol odlozeny kvoli OHSS, prvy menzes po stim.v pohode, druhy nedorazil, dnes som 39DC (cykly mavam maximalne 32 dnove), v pondelok 37DC mi pichli vyvolavacku a stale nic...meska mi prvy raz v zivote a to mam ist buduci mesiac na KET 😠