Ahojte, chcela by som sa opýtať ako to funguje pri zmene CAR, teda či je potrebné oznamovať to centru, v ktorom momentálne som, alebo stačí sa len objednať a riešiť už ďalšiu liečbu v inom centre?
(Gyncare Ke -> Helios Ke)
Ak si uprostred luecby, tak asi treba povedat. Ak nie, mozes si slobodne vybrat. Ja som vymenila helios za reprofit v brne a chodila som na ultrazvuky a sona po vklade do heliosu. Zachovali sa profesionalne, neriesili to. Zaplatila som si to, sluzba ako ina. V heliose mi dokonca potvrdili tehotenstvo a chodila som tam cely trimester, lebo mi hrozil potrat. Ich lekar mi kefykolvek zdvihol telefon
@zorkahorka mam začatý druhý cyklus ivf, s maximálnymi dávkami hormónov, ale nereagujem na to, idem ešte vo štvrtok na ultrazvuk, ale tipujem, že mi stimuláciu stopnú a neviem či chcem v ďalšej pokračovať u nich.
@jenn6 a v ktorom car si? Mne max vyhovovalo to brno. Maju lepsiu embryologiu a dobre vysledky. Isla som tam po precitani skusenosti zien v mojom veku 40+ a otehotneli tam na prvy sup. Ja tiez
@zorkahorka som v Gyncare Košice, druhy cyklus. Ale niesom velmi spokojna s tymi pokusmi na mne
@jenn6 my sme neriesili nic s povodnym CAR a rovno dohodli konzultaciu v novom CAR. Jedine co bolo navyse, ze sme prevážali mraziacikov do nového CAR.
@jenn6 my sme teraz prechadzali z gyncare do heliosu, napisala som mudr. Hladkemu a on odpisal, ze sa mame objednat na konzultaciu, objednali sme sa. Spisal s nami vsetko ohladom priebehu ivf, nasich chorobach a moznostiach. Urobil mi dost dlhy ultrazvuk, vsetko vysetril a este urobili odbery. Po 2 neuspesnych vkladoch v gyncare mi vypisal ziadanku na hematologiu, co gyncare vobec neriesil. A manzelovi odporucil halosperm, ze skumaju spermie ak z vnutra nie len obal
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jenn6 tak pokiaľ tam nemáte nejaké embryjka tak netreba to ohlasovať len proste zmenis centrum. Ideálne je ak máš všetky papiere a správy doma. Ak nie, centrum ti vie dať výpis za poplatok