Zlý spermiogram a intrauterinná inseminácia

mishhel
27. dec 2011

ak chceme ist na iui,je mozne ist so zlym spermiogramom.da sa urobyt zakrok aby mu spermie odobrali pod narkozou z varlat priamo?neviem ci som to dobre napisala len som otom pocula no neviem ci je to unas vobec mozne ,ak nechceme ist na ivf.mate niekto skusenost?vdaka

stela01
27. dec 2011

@mishhel Myslim ak je zly spermiogram sa ide na IVF .

mishhel
autor
27. dec 2011

my chceme ist na iui,len potrebujem vediet ci takyto zakrok sa unas robi

tinka9075
27. dec 2011

@mishhel ked máte zlý spermiogram tak vám iui nedoporučia jedine íst na ivf.

bettypo
27. dec 2011

@mishhel prečo stále zakladáš duplicitné témy? Veď si daj kľúčové slovo do vyhľadávača a nájde ti kopec tém

mishhel
autor
27. dec 2011

odkial to mam vediet ...

stela01
27. dec 2011

@mishhel Aky zakrok ? inseminaciu zo zlym spermiogram vam nespravia .....tam uz len ivf , a vsak ked ma zle spermie vam co doporucili ?

simik22
27. dec 2011

@mishhel my sme mali zly spermiogram a boli sme na IUI a vyslo nam to

pempusik
27. dec 2011

@mishhel takyto zakrok sa u nas robi (http://www.gyn-fiv.sk/ambulancie/jednodnova_chi...) , ale len v pripade, ze sa v ejakulate nenachadza ziadna spermia. Ani zdrava, ani poskodena. Ak sa takto narozne odoberaju spermie, myslim, ze ich nikto nebude len tak "rozhadzovat" pocas IUI. Pri zlom spermiograme sa v ziadnom pripade nerobi IUI, pretoze ma nizku uspesnost.
Co u vas znamena "zly spermiogram"?

mishhel
autor
27. dec 2011

hned ivf,ale neviem kolko nas to bude stat ,tak nevieme ci sa do toho vobec pustit

stela01
27. dec 2011

@mishhel A vsak sa chodte poradit do centra IVF 3 pokusy preplaca poistovna zalezi kolko mas rokov ,lieky si platis sama ....

mishhel
autor
27. dec 2011

male mnozstvo,tenke,malo pohyblive,

mishhel
autor
27. dec 2011

mam 23 rokov,lieky si hradim sama len jedna pani vravela ze mozu stat az 700e.tak to je dost penazi

stela01
27. dec 2011

@mishhel Kazda zena ,ma iny protokol,iny problem ine lieky ,chod sa indormovat oni ti povedia ake lieky by bolo treba ...ja som osobne platila do 100 € aj s vitam.

pempusik
27. dec 2011

@mishhel male mnozstvo nie je take hrozne, to sa da napravit vitaminami, aj pohyblivost vies podporit. Horsie to je, ak si velmi poskodene. Co na to hovori urolog? Boli ste v centre?

mishhel
autor
27. dec 2011

v januari mame ist prvy krat do centra ,jeho spermie maju aj cisty,priatel velmi nechce aby sme sli na ivf,ale skusili prve iui.tak preto tu pisem v inych temach informujem sa z kazdej strany nemam sajnu co ma kde caka

stela01
27. dec 2011

@mishhel ale ak ma zle spermie tak iui vam ani neodporucia ......informuj sa v tvojej poistovni co vsetko ti preplatia a v centra kam ides ake a za co maju ceny .....

kytula
18. jún 2012

@pempusik veď práve, kedy je ten spermiogram dobrý a kedy už zlý? to zhodnotí urolog?

pempusik
21. jún 2012

@kytula ano, urolog. ono su na to aj presne referencne hodnoty, ale ono je to premenlive, ma na to vplyv mnoho faktorov.

mulm
13. feb 2022

@simik22 môžem sa spitat aký zlý bol ten spg

simik22
21. feb 2022

@mulm napíš mi správu

mulm
9. mar 2022

@simik22 písala som

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre